Prvýkrat som bol v meste. Nic moc, posledny krat. Ziadna atmosfera, aj v podniku mi to pripadalo ak ov obycajny piatok a na namesti len taky ohnostroj. Cakal som viac,takze som ostal sklamaný...
najprv som mala tvrdnut doma lebo sa mi skazili plany ale potom som nakonec skoncila na byte najprv u jedneho kamosa a po polnoci zas u druheho..necakane akcie su naj takze super spokojna na 95%
Oooo no ja parada Taka ako este nikdy. Viem ze by som sa mala aspon tvarit, ze som smutna, lebo som nebola s priatelom, ale tak nemozem si pomoct Lebo aj bez neho bolo tak skveleeee ako este nikdy.
Kamoskin otec vlastni motorest v jednej chatovej oblasti. Tak nam tam uvolnil jednu miestnost, dal nejake obcerstvenie a my sme sa uz zabavili podla seba To snad nemusim rozpisovat....
Ked som vcera pozerala fotky, tak som sa nemohla zdrzat smiechu. Jooj
No ale dopadla som asi tak, ze mam velmi opuchnute hlasivky a uz dva dni nemozem takmer vobec rozpravat. Co uz
No ja myslim celkom fajn Boli sme v chatovej oblasti na jahodniku, mali sme tam chatu, nosa draheho chlastu . dobra hudba, mrte ludi naokolo a vsetci strieskany jak siroty
Co viac dodat. Az na to ze okoli jednej hodiny rano sa zacalo vsetko kazit. Velmi dobra kamaratka sa asi 10 minut somnou pozerala cez okno ako sa v druhej chate olizuje jej chalan s nejakou pipkou, chodili spolu rok aj daco. Takze to bolo prve. Dlasie dva pary sa rozhadali na smrt, nastastie ta moja bola opita a ulozil som ju spat cca o pol jednej
Za to o 3 bola hore a nic nechapala. ALe inac fajn silvester.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
liehoviny, byt, dom, bar, bar, disko, bar, domov
asi tak
taka rutina, nic extra...
Doma, bar, vyvracala som sa, a pri priatelovi
Kamoskin otec vlastni motorest v jednej chatovej oblasti. Tak nam tam uvolnil jednu miestnost, dal nejake obcerstvenie a my sme sa uz zabavili podla seba To snad nemusim rozpisovat....
Ked som vcera pozerala fotky, tak som sa nemohla zdrzat smiechu. Jooj
No ale dopadla som asi tak, ze mam velmi opuchnute hlasivky a uz dva dni nemozem takmer vobec rozpravat. Co uz
Ja som mala vyyborny,rozhodne som si ho uzila a pamatala viacej ako minuly rok,lebo som bola menej srot ale fakt dobre bolo.
Co viac dodat. Az na to ze okoli jednej hodiny rano sa zacalo vsetko kazit. Velmi dobra kamaratka sa asi 10 minut somnou pozerala cez okno ako sa v druhej chate olizuje jej chalan s nejakou pipkou, chodili spolu rok aj daco. Takze to bolo prve. Dlasie dva pary sa rozhadali na smrt, nastastie ta moja bola opita a ulozil som ju spat cca o pol jednej
Za to o 3 bola hore a nic nechapala. ALe inac fajn silvester.
Lutujte ma vsetci hromadne !