6) taký by ani u mňa neuspel. Ja som sama osebe dosť dominantná. Mne skôr naopak priateľ niekedy hovorí, že som ako jeho otec a myslím si, že mám pravdu ale ja si viem pripustiť chybu a počúvať názory ostatných
@13 variť vie určite lepšie než ja , upratuje aj vysáva, ale riad a sporák po ňom umývam ja. To robí nejako nerád. Minule rozbil počas umývania pohár a porezal si na ňom ruku, takže mal jedného času aj zákaz umývať
- nevie variť, ale vadí mi, že sa poriadne nestravuje, lebo u nich doma sa varí len cez víkendy a to má rodičov doma ( a jesť jedlo to isté stále mi je proti srsti- teda mne by to vadilo riadne)
- keď sa hrá nejakú stratégiu, tak som pre neho ako vzduch, lebo má "dôležitú misiu"
- chcem sex častejšie, ale nemienim ho nútiť a teda dám prednosť kvalite pred kvantitou
@17 no to, že sa nestravuje poriadne musím zniesť aj ja. Lebo on si cez OBEDŇAJŠIU prestávku v robote čas na obed nenájde, takže celý deň neje a potom sa večer napchá nejakou kvalitnou mastnou klobásou. Ale niekedy mi povie, že je taký unavený, že ani nechce jesť, tak do seba za ten deň nedá vôbec nič a to ma vie naštvať
18) No presne, ráno neraňajkuje, lebo sa mu nechce tak skoro vstávať alebo že mu bude zle... V škole si nestíha kúpiť desiatu, lebo je moc plno a oni majú bufet len v jednej fakulte v tom blízkom okruhu. Doma si desiatu nespraví. A na večer dá do seba niečo suché. Jáj, nervy ma chytajú. Mňa vždy učili, že raňajky sú základ (aj keď len niečo ľahké), a obed (resp. ak sa cez semester nestíha, tak až večera) má byť teplý, čiže polievka a nejaké druhé. Zas, on polievky tuším len dva druhy zje. Aj to ak majú polievku, tak druhé nemajú.
Ale za to ma chodí poctivo odprevadiť na vlak, keď idem domov.
Ak končím neskoro školu (napr. o 20h), tak mi ide naproti.
Ak mi je zima, tak mi aj vlastné ponožky požičia a popkrikrýva ma dekou, aj večeru mi spraví ja zase kávičku spravím a aj ten obed, ak sa dá
Ale aj mi dosť vadí,keď jeho stále hlava bolieva, proste nemôžeme ísť von, lebo on má tie svoje migrény. Ja viem, že za to emôže, ale tiež si ani po tabletky k neurologičke nechce zabehnúť.
no ja by som toleroval vela veci...len by som nechcel aby sa vystavovala nebezpecenstvu, chodila von a pila, chodila von s kamosmi (vela bab co poznam jebavaju s kamosmi), pripadne kombinacia alkohol a jebanie , a samozrejme neveru by som neodpustil, ani bozkavanie...skoncila by u mna, laska nelaska
mňa sa zas vždy snaží vykŕmiť, keď má jeden zo svojich "žravých" večerov Vtedy by mi pripravil čokoľvek a keby som ešte niečo iné chcela, tak by to šiel kúpiť Minule tak z ničoho nič prišiel po robote po mňa a zobral ma autom hodinu cesty, len preto, že v tom obchode mali niečo, o čom som kedysi hovorila
25) hej, ani sa tým netajím je s nimi väčšia zábava a neberú život až tak príliš vážne. Ale zase dakedy by im trochu zodpovednosti padlo na úžitok a nie neučiť sa a opakovať skúšky na tretí raz.
26) Tak on auto nevlastní, ale otec mu požičia. Ale zase ja zjem viac ako on, ale nie je to vidieť ale zase on je tiež dosť chudý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2) Ale to s tou častou aktivitou poznám aj ja, len opačne ako máš ty
Ale ja sa dosť stretávam s povýšenectvom najmä u tej "elity" v škole, u bohatých.
A čo si ochotná tolerovať ty?
- nevie variť, ale vadí mi, že sa poriadne nestravuje, lebo u nich doma sa varí len cez víkendy a to má rodičov doma ( a jesť jedlo to isté stále mi je proti srsti- teda mne by to vadilo riadne)
- keď sa hrá nejakú stratégiu, tak som pre neho ako vzduch, lebo má "dôležitú misiu"
- chcem sex častejšie, ale nemienim ho nútiť a teda dám prednosť kvalite pred kvantitou
- keď príde zo školy je podráždený a ufrflaný
Ak končím neskoro školu (napr. o 20h), tak mi ide naproti.
Ak mi je zima, tak mi aj vlastné ponožky požičia a popkrikrýva ma dekou, aj večeru mi spraví ja zase kávičku spravím a aj ten obed, ak sa dá
Ale aj mi dosť vadí,keď jeho stále hlava bolieva, proste nemôžeme ísť von, lebo on má tie svoje migrény. Ja viem, že za to emôže, ale tiež si ani po tabletky k neurologičke nechce zabehnúť.
no ja by som toleroval vela veci...len by som nechcel aby sa vystavovala nebezpecenstvu, chodila von a pila, chodila von s kamosmi (vela bab co poznam jebavaju s kamosmi), pripadne kombinacia alkohol a jebanie , a samozrejme neveru by som neodpustil, ani bozkavanie...skoncila by u mna, laska nelaska
Tak jasné, ani on sa neopíja, nefajčí, ani marišku- to robil v puberte ale už to nerobí dávno a myslím, že by ma v živote nepodviedol.
26) Tak on auto nevlastní, ale otec mu požičia. Ale zase ja zjem viac ako on, ale nie je to vidieť ale zase on je tiež dosť chudý