Ahojte, zaujíma ma váš názor. Moja frajerka ide von s kamarátkami. Je pravda, že bývame trošku ďaľeko od seba a tak nie sme každý deň spolu, lebo tá cesta aj niečo stají. Po dlhom čase ju zavolali kamarátky von a ak som dobre pochopil, tak ide na zábavu a
Preboha neobmedzujte sa tým, že sa vykašlete na kamarátov to je jedna zo záhad sveta pre mňa ako si toto môžu robiť dvaja ľudia, čo sa rešpektujú a majú sa radi
kvoli tomu sa vam moze skazit vztah...ty na nej strasne lipnes...a tebe sa nepaci,ze ona ide s kamoskami von.vsak daj si otazku,ze keby ty si mohol,tak by si nesiel??
mate pravdu, ale už mám akosi moc rokov a cítim sa asi tak, že mi stačí posedieť a uťekať domov. Akosi toho mám teraz veľa. Dve zamestnania a ešte k tomu vysokú dorábam a to je už moc .
Vy bez seba nikam nechodíte? Džízs krajst. Samozrejme, že je normálne, keď niekam ide s kamarátkami. Aj ty keď pôjdeš s kamarátmi. Tak normálne, že naozaj nechápem na čo to vôbec potrebuješ riešiť. Nie ste siamské dvojčatá, nemusíte chodiť všade iba spolu.
@huchmanner akyby si sa jej chcel pomstit,ze ide von...ty si cele dni v praci,potom v skole a povinnosti...si myslis,ze jej je skvelo,ked je cele dni sama??
mojsvet tvoja benevolentnosť je veľká, že? Podľa seba súdim teba? Asi to nepoznáš . Ty máš priaťela? Asi nie lebo nevieš čo znamená sa báť o niekoho !!!
presne, jednak máte spoločný život, no na druhej strane, stále žijete každý sám za seba a tieto životy potrebujete rozvíjať a udržovať kontakty i s ostatnými nie je na tom nič zlé, keď sa ide sem tam zabaviť s kamarátkami si o tom oboznámený, vieš s kým ide, navyše si i očakávaný takže? pravdepodobne rada tancuje a radšej nech tancuje na tej diskotéke ako niekde v bare
hlavne by ste si nemali nic tajit, ani ta stajená cesta sa mi nepozdáva...otvorenost je základ vztahu!
k teme - je pravda, ze je narocne, ked jeden maka a druhy sa ide bavit, na druhej strane je ale hlupe sa preto trapit - radsej by si jej mal dozicit a tesit sa, ze aspon ona relaxuje
Ak jej veris, ze sa bude zabavat tak, ze by ti to nevadilo, tak potom nie je dovod trapit sa, ze sa ide zabavat. To, ze ty sa nechodis, to je tvoja vec, nie? Ci ona ti nejak naznacila, ze si to nezela?
Co sa tyka "doveruj ale preveruj", ja si myslim, ze je mnoho pripadov, ked sa doveruje tak, ze cloveku ani nenapadne preverovat...a myslim si, ze je to dobre. K takej dovere sa dospeje casom, pokial vsetko ide dobre, a nemyslim si, ze je to naivne alebo ze to zvysuje riziko sklamania. Nebezpecne by to bolo, keby ta dovera nebola budovana doterajsimi pozitivnymi skusenostami.
Ak chces preverovat, tak potom toto nie je jediny problem vo vasom vztahu asi, ale je to komplexnejsie
boha neznášam obmedzovanie, tu nejde o to že som s niekým a "nechodím bez teba nikam, tak ani ty nechoď." to je tvoja vec ak si taký, a ak jej neveríš aj to svedčí o niečom. nechaj ju nech ide von s kamarátkami , veď na tom nič zlého nie je ! a radšej sa choď aj ty zabaviť lebo sa zcvokneš.
ako nechápem tomu, že na oplátku pojdeš s chalanmi, aby bola remíza .. to akože len preto že aj ona šla ?? preboha neobmedzujte sa ... to čo by bolo, keby som nemohla dakedy ist s kamoskami von .. omg .. sak normalne chod... ale nie pre pocit uspokojenia, ze ides bez nej lebo ti to spravila ona..
Jednoducho ide len o to že vo vzťahu by si partneri mali tolerovať nejaké "neresti".. to že tebe sa nechce ísť von je tvoja vec, to že jej sa chce ísť von to je zas jej potreba, ktorú by si mal tolerovať a na oplátku zas ona bude tolerovať tebe nejakú tvoju neresť- npr. rád chodíš s kamarátmi si zahrať čo ja viem futbal ... Len si nerobte naschvál, že keď ide von ona pôjdeš aj ty (aj keď sa ti nechce a len preto aby si to spravil naschvál)..
Dúfam že si pochopil čo som sa teraz snažila povedať
Kde je dôvera? Môj priateľ tiež chodí von s kamarátmi keď ja som v práci, bolo by odomňa sebecké chcieť od neho, aby sedel sám doma medzi štyroma stenami, kým ja som v práci a nemôžem byť s ním. A raz za čas je aj s nejakou kamoškou. Pokiaľ to nie je jeho ex, tak nemám problém. Ja tiež chodím vonku s kamoškami a čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
kvoli tomu sa vam moze skazit vztah...ty na nej strasne lipnes...a tebe sa nepaci,ze ona ide s kamoskami von.vsak daj si otazku,ze keby ty si mohol,tak by si nesiel??
RAZ by mi chlap zakázal niekam ísť s kamarátmi, alebo vyslovil nejakú pochybnosť o tom.. radšej budem do konca života sama
Chod aj ty niekam.
a k tomuto fóru sa radšej ani vyjadrovať nejdem
k teme - je pravda, ze je narocne, ked jeden maka a druhy sa ide bavit, na druhej strane je ale hlupe sa preto trapit - radsej by si jej mal dozicit a tesit sa, ze aspon ona relaxuje
Ak jej veris, ze sa bude zabavat tak, ze by ti to nevadilo, tak potom nie je dovod trapit sa, ze sa ide zabavat. To, ze ty sa nechodis, to je tvoja vec, nie? Ci ona ti nejak naznacila, ze si to nezela?
Co sa tyka "doveruj ale preveruj", ja si myslim, ze je mnoho pripadov, ked sa doveruje tak, ze cloveku ani nenapadne preverovat...a myslim si, ze je to dobre. K takej dovere sa dospeje casom, pokial vsetko ide dobre, a nemyslim si, ze je to naivne alebo ze to zvysuje riziko sklamania. Nebezpecne by to bolo, keby ta dovera nebola budovana doterajsimi pozitivnymi skusenostami.
Ak chces preverovat, tak potom toto nie je jediny problem vo vasom vztahu asi, ale je to komplexnejsie
Teraz len preto ze ty sa nemozes bavit ma sediet ona doma a cumiet do steny??!
Ty preco nechodis niekam bez nej?
Ved sa nemusite tvarit a spravat ako siamske dvojcata a byt spolu 24/7. Majte svoj zivot... (ach)
naozaj nechápem, čo je na tom zlé, že ide von s kamoškami. tebe niekto bráni? veď vzťahom sa nemajú končiť priateľské vzťahy
až mi zle došlo.
Dúfam že si pochopil čo som sa teraz snažila povedať