Neviete niekto ako dlho trvá (v hodninach/minutach) audiokniha Pan Prstenov? Mate to niekto? Ja som knihu uz cital. Audioknihu by som chcel vyskusat. Tu je o tom popisane ale trvanie tam neni: » shop.supermusic.sk/shop_item.php?i...
Najviac to moze mat 12 hodin (tolko sa zmesti na 9cd/obycajny format zvuku). Vychadza to ze 1 stranu by precital za cca 40 sec (ak som dobre pocital). Inak, je to v cestine (a cesky preklad je kvalitnejsi ako slovensky).
Nechcel by si si vypocut tu slovensku rozhlasovu hru Pana Prstenov, co bezala davnejsie na Twiste? Je to stopro niekde na nete zavesene To sa mi dost pacilo. Je to v slovencine, ale nemaju tie sibnute mena, ktore ma slovensky preklad.
Slovensky rozhlas v spolupraci s radiom Twist odvysielali rozhlasovu hru Pan Prstenov. Ja som si ju poctivo nahraval... ale skus najst na nete, ci nenajdes.
@vewe Jasne, ze sa prekladaju, resp. mozu sa prelozit, alebo nemusia V slovenskom preklade sa "Merry" vola "Chicho", co ma hrozne iritovalo. Po cesky je to "Smíšek". "Gollum" je "Gloch", po cesky je to "Glum" atd.
@sirota no mne sa to viac paci po slovensky...som pozerala film v ceskom dabingu a nejako to bolo ine...ale to je asi tym ze som to videla najprv po slovensky
@vewe Sak poho, vravim len, ze mne vyhovuje viac Poznal som vela ludi, ktori citali cesku knihu, ked slovenska este nebola a nevedeli ten rozdiel prekusnut, tak preto som to pri tej rozhl. hre spomenul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov