Lebo všade kde sa objaví,či už vo filme alebo na verejnosti je dokonale nastajlovaný/vyfotošopovaný/poupravovaný maskérkami.... ktorý herec/herečka ktorí hrajú tie hlavné úlohy nemajú tisíce platonicky zamilovaných fanúšikov? A pritom keby ide po ulici ten dotyčný/á,bez toho aby bol slávny tak 80% z tých čo sú do nich paf by sa ani nepozastavili nad nimi. Môj názor.
Tom je skvelý herec ale aj ako človek je neskutočne charizmatický, príjemný, inteligentný, skromný, zábavný, talentovaný... no proste totálne čarovný človek to je! a to ani nespomínam ten hlas!
www.youtube.com/watch?v uPtoVEH9f8 (btw. verim tomu že je vo svojej kuchyni ohromne vyfotošopúvaný a nastajlúvaný...a aj ten jeden zemiak je najstajluvany)
a prečo to tu dávam? lebo má kuchyňu ako každžý z nás na doske milion krbaičiek, toaster a čo ja viem čo...
a len tka pre zaujímavosť, ja ho mám najradšej v roli princa Hála/Henryho V, čo je v cleku neznamy bbc televizny film...
@lawey Očividne si vôbec nepochopila podstatu môjho komentu. Keď už niekoho máš zafixovaného aký je dokonalý na základe toho,že všade kde si ho videla bol dokonale upravený maskérmi ,tak ti ho môžu ukázat aj v kope hovna natretými na tvári a ostane pre teba sexi. Je to normálna psychologická reakcia človeka,že ked si niekoho zafixuje ako super človeka,tak aj ked ho ten dotyčný urazí ,ten názor sa nezmení len tak zo dna den. Treba si o tom čo to naštudovat a zmier sa s tým,že táto platonická láska ani nevie o tom,že existuješ a aj keby si tu umierala tak by ho to absolútne nezaujímalo.Viem,znie to kruto ,taký je život.
"Treba si o tom čo to naštudovat a zmier sa s tým,že táto platonická láska ani nevie o tom,že existuješ a aj keby si tu umierala tak by ho to absolútne nezaujímalo.Viem,znie to kruto ,taký je život."
ja ho mam rada a nikdy som tu vec s lokim nevidela.
okrem toho ze je dobry herec je strasne charizmaticky a mam pocit ze cokolvek spravi, vie to uplne dokonale
@cathy človek ako ty nikdy nepochopí to čo píšem ja
...."milujem" tieto komentáre kde nie je nič konštruktívne a vlastne svojím komentom sa snažíte len zhodit ten povôdoný komentár/človeka. Ked niekomu poviete,že je debil treba povedať aj dôvod a na čom je to založené,takisto ako ked tu napíšeš "človek ako ty" by sa patrilo napísat čo to znamená "človek ako ja". Mám rád ked ma niekto naučí niečo nové,poprípade ma donúti sa zamysliet nad niektorými názormi a prehodnotit ich.Ale z taýchto komentov je mi na grc,lebo sa z toho nič nedozviem,len tolko,že si myslíš ,že tvoj názor je najlepší na svete.
To nie je jeho zjavom - nie je to predsa žiaden playboy, mne nepripadá krajší ako bežný chlap. Niektorí ľudia sa skrátka rodia s darom rozdávať pozitívnu energiu okolo seba, a takáto energia nielenže priťahuje pozornosť, ale robí aj danú osobu v našich očiach krajšou. Pre mňa je to rarita vidieť človeka, ktorý sa neberie vážne, vie sa úprimne smiať, podať dobrý výkon a zároveň neklesnúť k narcizmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
www.youtube.com/watch?v uPtoVEH9f8 (btw. verim tomu že je vo svojej kuchyni ohromne vyfotošopúvaný a nastajlúvaný...a aj ten jeden zemiak je najstajluvany)
a prečo to tu dávam? lebo má kuchyňu ako každžý z nás na doske milion krbaičiek, toaster a čo ja viem čo...
a len tka pre zaujímavosť, ja ho mám najradšej v roli princa Hála/Henryho V, čo je v cleku neznamy bbc televizny film...
@2 lol...
a
proste
"Treba si o tom čo to naštudovat a zmier sa s tým,že táto platonická láska ani nevie o tom,že existuješ a aj keby si tu umierala tak by ho to absolútne nezaujímalo.Viem,znie to kruto ,taký je život."
okrem toho ze je dobry herec je strasne charizmaticky a mam pocit ze cokolvek spravi, vie to uplne dokonale
...."milujem" tieto komentáre kde nie je nič konštruktívne a vlastne svojím komentom sa snažíte len zhodit ten povôdoný komentár/človeka. Ked niekomu poviete,že je debil treba povedať aj dôvod a na čom je to založené,takisto ako ked tu napíšeš "človek ako ty" by sa patrilo napísat čo to znamená "človek ako ja". Mám rád ked ma niekto naučí niečo nové,poprípade ma donúti sa zamysliet nad niektorými názormi a prehodnotit ich.Ale z taýchto komentov je mi na grc,lebo sa z toho nič nedozviem,len tolko,že si myslíš ,že tvoj názor je najlepší na svete.