ja som rád že tam je.. a zmenila sa iba horná lišta, takže nič viacej nejak extra... akurát že to bolo trošku posunuté, ale to som si hneď v css opravil
@kevin ale aj ked sa to opravi, tak ja mam borderi, menu a pozadie nakreslene a cele to budem musiet kreslit znova... a nesralo by ma to tak, keby som nerobila tu webku pred nejakymi 3 týždnami
mňa by kurňa zaujímalo, kedy sa dostanem na svoju webku... alebo teda upresním to- kedy bude moja webka webkou, nie iba odkazom na niečo, čo po mojej webke ostalo.
(viem, že mám krásne pozadie na webke, ale čumieť iba naň ma začína iritovať)
@fartgas a nenasralo by ta to, kebyze si jeden den robis cssko a dalsi den kreslis pozadie zaciatkom decembra a ani mesiac neprejde a mozes to cele zrusit?
Prečo prišiel Birdz k zmenám v decembri? Pretože nám cca od apríla klesá návštevnosť a nedokážeme konkurovať nadnárodnej americkej sieti. Pokúsil som sa preto upratať Birdz, zjednodušiť ho, viac sledovať trendy. A pripraviť Birdz na nové funkcie...
@tomas ja viem, ja som so zmenami spokojna bola, novy skin birdzu sa mi paci aj ked niekde je vela preklikavania (ako bolo spomenute v @22 bude z webky vela klikania aby sme sa dostali do fora a tak), ale inak sa mi skin paci... ale tesila som sa ze webka mi ostala tak ako ma... aj tak to budem musiet teraz cele prerobit, lebo aj ked dam na .inside opacity:0 tak tam mam bordel, kedze umiestnenie je ine ako mam nakreslene na pozadi menu ... len obrazky sa mi tam už nebudu zmestit nehovoriac o tom, že som to robila dost dlho...
a... hey,@tomas ! Co planujes spravit so vsetkymi, co ti poslu TSku, ze maju s novym designom headru problem? Nepredpokladam, ze im to niekto preroby....takze im tam loadnes staru listu? ...alebo co, zaujima ma to.
a na webke nemam drastické zmeny a @tomas dá sa dat tá horna lista do inej farby napríklad ? Resp bolo by fajn keby som si mohol vybrat medzi nejakými zakladnými farbami Aby to trosku ladilo z webkou v mojom pripade asi hnedá alebo oranžová )
O tom, ze pridu zmeny sa uz nejaku tu dobu septalo. Preco jednoducho svoje csska nezmazete a nepreckate tie zmeny. Ved cssko si mozte potom nacmarkat znova, nove a prisposobit ho podla potreby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ja som mal aj mám jednoduchý dizajn. čiže mi to iba posunulo...
maš to podobne ako ja www.kevin.birdz.sk
Sú Vianoce nemožete si to nehať aspoň napotom !! ??
Do kelu možete byť radi že si tu možte meniť webky !!
Čo si na dákom blbom pokeci v profile meniť podla svojho nemožete !!
Ste divný !! Napísala by som aj dačo horšie ale nechcem byť táká sviňa.
Spamätajte sa !!
(viem, že mám krásne pozadie na webke, ale čumieť iba naň ma začína iritovať)
A mňa by zaujímalo, čo sa deje @tomas
Spamätajte sa decká, lebo už ste neskutočne otravné a čudujem sa tomášovi že má na vás nervy.
@fartgas
pozri sa aj na moju webku a aj na sandy-inu
čiže toto:
.inside {
display: none;
}
to je hlavný problém, vo webkách ktoré zrazu nejdú.
@stenatko. neposlal som ti tsku s riešením?
Prečo prišiel Birdz k zmenám v decembri? Pretože nám cca od apríla klesá návštevnosť a nedokážeme konkurovať nadnárodnej americkej sieti. Pokúsil som sa preto upratať Birdz, zjednodušiť ho, viac sledovať trendy. A pripraviť Birdz na nové funkcie...
Som taktiez ochotny pomoct, ale necakajte nic extra, kedze mam toho uz tak cez hlavu.
všetkým ktorým to posralo cssko: váš problém, máte vedieť písať csská
» www.birdz.sk/forum/ako-spust...