pOZNáTE HO?
..................
je čas spoznat ho (nejde o to ako super vyzera)
,ale o podstatnejsie vyberno spieva ,sam si sklada hudbu aj piesne...a zatial mu to ide viac ako len dobre
iba 22rocny mladík to v cesku poriadne rozprúdillll....
snad zav
@holyknight
to .......a?som max nepoxopila....
tymto stylom sa iste vyvinie dajak diskusia?
alebo tam zacina a konci jej slovna zasova....hmmm no neviem
Klusa poznám, videli sme ho v Hodoníne keď predskakoval Chinaskom. Na také pódium by to chcelo trochu viac sebavedomia, ale hrá a spieva mu/im to docela slušne. Síce sú to všetko piesne tak o troch akordoch , ale napr. Inzerát, Malčik, Pocit sú veľakrát počúvateľné piesne, aspoň čo sa mňa týka...
@12
.......nemas na mysli LUKáš kIMLIčKA KED UZ.... @11 JA IX TIEZ POCUVAMA MOZNO ZE prave preto sa mi to paci pre tu jednochost hudby a vynikne jeho prijemny taqy chripkovy hlas..anoo ano malcik a pocit su super...a pesnicka naveky s anetou langerovou akozeee vau je to aj pesnicka k filmu anglické jahody
@21
hhh ako fakt vtipne"pubiska"ako ty hovorys tymto trapnym slangom som nebola kes som mala 15a nie to teraz....
asi je daco taqe nenormalne pre vas ked dakto to robi ohlasy muzike a muzikantovi...
skor ako mi urcis diagnozu si rozmysli ci ma zmysel o com tociss....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dajaka nexapacka ci co.....?
akoze reklama suer spevakovi......
dnes sa tu mimoriadne bavím
myslim ,ze si zasluzi pozornost verejnosti....
to .......a?som max nepoxopila....
tymto stylom sa iste vyvinie dajak diskusia?
alebo tam zacina a konci jej slovna zasova....hmmm no neviem
Tak to je nezvratný dôkaz toho, že história sa opakuje ...
aj to by bola téme..
.......nemas na mysli LUKáš kIMLIčKA KED UZ....
@11 JA IX TIEZ POCUVAMA MOZNO ZE prave preto sa mi to paci pre tu jednochost hudby a vynikne jeho prijemny taqy chripkovy hlas..anoo ano malcik a pocit su super...a pesnicka naveky s anetou langerovou akozeee vau je to aj pesnicka k filmu anglické jahody
zo mna sa este nikto neposral.. teda o tom aspon neviem
presne neviem preco ho media zaradzuje medzi pop....
nooo ked budes aspon taqy sympatak s aspon taqym talentom dockas sa neboj sa
hhh ako fakt vtipne"pubiska"ako ty hovorys tymto trapnym slangom som nebola kes som mala 15a nie to teraz....
asi je daco taqe nenormalne pre vas ked dakto to robi ohlasy muzike a muzikantovi...
skor ako mi urcis diagnozu si rozmysli ci ma zmysel o com tociss....