@makovienka hral som, je iná ako predošlé, ale tieź sa mi ľúbila.
A bola dosť krátka namňa
Predchádzajúce TR som hral strašne dlho,toto som prešiel za paru dní.
@rieper JJ, to je velka skoda, ze je taka kratka. Ja som ju dostala pod stromcek a uz som pri konci posledneho levela.
Ale stale uvazujem nad tym ci to este stale je ono. Hratelnost sa velmi zjednodusila, miestami mi pride az velmi zautomatizovana, co je sice super. Ale o to sa skracuje hraci cas.
@melancholik JJ je skvela. Ale ku koncu sa roznorodost levelov uplne vytraca. A striedaju sa iba pasaze strielania s pasazami lezenia A lara tam vobec neplava iba sa bordi vo vode, co ma sokovalo. Ale je to krasna hra. Jedna z tych ktore by mal prejst kazdy hrac.
Prave som ju presla. Ale este mam nejake nedokoncene misie. GTA nemozes porovnavat s TR. Tomb Raider nieje iba taka nejaka hra, je to titul, ktory sa predava z generacie na generaciu, stale sa rozvija a nikdy neprestane bavit.
Najnovsie GTA som sice nehrala, mam rada tu hru, ale ... no ... nasilu sa ti chce zapacit svojou brutalitou a absurdnostou. Pride mi az moc skazena. A hlavne sa nemozes cely cas pozerat na krasnu zenu s kyprimi(neviem ako sa to pise) tvarmi ako je lara ...
A hlavne pri GTA som nikdy nemala nic co by sa dalo nazvat hernym zazitkom. Ked prejdem TR, som z toho cela ocarovana a mam na to spomienky, vnimam herne prostredie, pribeh, postavy, inspiruje ma to ... Pre mna je GTA akysi sled udalosti pri ktorych sa mozes vyburit a zahaluzit. Taka hra na odreagovanie sa.
inak toto aj mna preqapuje, ze kedy daju do GTA hlavnu hrdinku zenu? uz boli vsemozne postavy (cernoch, zid, pristahovalec...), ale zena este nikdy @melancholik ved ja viem, ja som tu dal ten obrazok len zo srandy, bo ma strasne pobavil
@antifunebracka čo viem, gta má cca 30 miliónov kópií predaných, a najpredávanejšia hra vôbec má 80 miliónov a mimochodom je to wii sports pre wii konzolu..čo sa ani nečudujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
posledne co som hral zo serie bola 3 ale to som bol este maly
A bola dosť krátka namňa
Predchádzajúce TR som hral strašne dlho,toto som prešiel za paru dní.
Ale stale uvazujem nad tym ci to este stale je ono. Hratelnost sa velmi zjednodusila, miestami mi pride az velmi zautomatizovana, co je sice super. Ale o to sa skracuje hraci cas.
odporúčam
GTA nemozes porovnavat s TR. Tomb Raider nieje iba taka nejaka hra, je to titul, ktory sa predava z generacie na generaciu, stale sa rozvija a nikdy neprestane bavit.
Najnovsie GTA som sice nehrala, mam rada tu hru, ale ... no ... nasilu sa ti chce zapacit svojou brutalitou a absurdnostou. Pride mi az moc skazena. A hlavne sa nemozes cely cas pozerat na krasnu zenu s kyprimi(neviem ako sa to pise) tvarmi ako je lara ...
@melancholik ved ja viem, ja som tu dal ten obrazok len zo srandy, bo ma strasne pobavil
a inak gta (keď myslíte 5) je čovina na tretiu, sa mi páči jak po tom ani pes neštekne odkedy vyšiel battlefield a cod ghosts krása