Ja a dvaja spolužiaci sme sa zobrali, prišli sme do tesca, zobrali veľký košík a hádzali doň najväčšie blbosti, aké sme videli.
Seriózne - väčšiu haluz som už dlho nezažila Vážne, hrozne sme sa pri tom zabávali a boli sme tam asi 4 hodiny
Platili sme 170 eur myslím, ale tak v tombole sme vyzbierali skoro 700 potom, takže sa to mnohonásobne vrátilo
Plus nejaké veci venovali niektorí rodičia čo majú firmy a tak..
A vlastne porobili sme z toho také balíčky, niektoré seriózne a niektoré maximálne odveci.
A myslím, že to bolo oveľa lepšie, ako napr. ostatné ročníky u nás, ktoré chceli silou mocou ušetriť a tak mali len darčeky poprinášané z domu - čo ale podľa mňa oproti našim nestálo za nič.. Takže tak
neviem ti poradiť nič konkrétne, len nech je to recesia...napr. spomínaná Alpa...povieš, že hl. cena sú Alpy a víťazovi dáš dve Alpy.. alebo hlavná cena je Apple... a dáš im jablko.. xD
Mali sme jedno sampanske ako hlavnu cenu a potom hluposti ako take to poldeci vodky co sa predava v stanku, zapalku (ci sparatko), vatovy tycinku do ucha, cd brana mojseja - napalene, nohavicky pani profesorky (vlastne sme kupili nove, ale , pasteku, tresku ...
my sme nosili hovadiny ... viac menej je jedno čo sa donesie . .dôležité to je obkecať alebo dobre ,,vylosovať,, nie ako my keď sme vylosovali krém proti celulitíde a masku na akné pre riaditeľku .... ale aj nápad ísť do Tesca a kupovať hovadiny je super
to je všetko fajn, ale MY a naša škola je zástancom toho že treba ísť do mesta, do každého jedného obchodu a "žobrať" ale zistila som že ľudia sú neksutočne egoistickí , sebeckí a namyslení to s tou alpu je super nápad pravdepodobne budem realizovať D dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Seriózne - väčšiu haluz som už dlho nezažila Vážne, hrozne sme sa pri tom zabávali a boli sme tam asi 4 hodiny
Platili sme 170 eur myslím, ale tak v tombole sme vyzbierali skoro 700 potom, takže sa to mnohonásobne vrátilo
Plus nejaké veci venovali niektorí rodičia čo majú firmy a tak..
A vlastne porobili sme z toho také balíčky, niektoré seriózne a niektoré maximálne odveci.
A myslím, že to bolo oveľa lepšie, ako napr. ostatné ročníky u nás, ktoré chceli silou mocou ušetriť a tak mali len darčeky poprinášané z domu - čo ale podľa mňa oproti našim nestálo za nič.. Takže tak
Na stužkovej u nás na škole čo mali tohto ročný štvrtáci dali živé prasa kamarát ho vyhral
@kachie pamätáš hody?
A bolo ešte teplé, aj s chlebom a tak, malo sa zjesť ešte tam a tí čo to vyhrali si ho najebali do kufra a odviezli domov
A mamina trieda mala na stužkovej aj pobyt v Číne a Kanade
..kvak..