Spoznala som jedneho chalana (ja 22 on 25, študenti), ked sme isli prykrat spolu von, brala som to nezavazne, nic som neocakavala. Ale na moje prekvapenie sme si velmi padli do oka
Stravili sme spolu asi 12 hodin, rozpravali sa , smiali..vsetko bolo kasne, robili sme si plany, a ziadne bozkavanie ci sexualne narazky, Druhy den mi povedal ze nehlada kamaratov ale ma zaujem o seriozny vztah a mozno aj niekoho s kym bude navzdy v manzelstve. Kedze sympatie boli vzajomne tak som suhlasila ze to mozme skusit. Stretavali sme sa,všetko fajn..ale ja som sa hned po chvili zacala spravat tak, ze som stale hovorila o svadbe, o detoch, ze si ho chcem zobrat hned, atd.Po par tyzdnoch sa zacal spravat chladne a akoby sa vyhybal komunikacii, nechapala som a nakoniec mi povedal ze sa ma zlakol,ze som bola az priliz vazna z nasho vztahu a stale naliehala na neho a ze on mi nechce klamat a zavadzat a povedat ze si ma vezme atd. Mne je 22 a jemu 25, a este studujeme a ja tiez nechcem sa teraz hned vydavat a mat deti ale proste stale som mu hovorila ze chcem si ho hned vziat a deti a dookola. Napriklad som mala skusku a hovorim mu ze mna nezaujima skuska ja mam v hlave len deti a manzelstvo.. Neviem preco som sa tak spravala len 3 tyzdne po zoznameni. Teraz som velmi zufala, nechcem ho stratit ale zda sa ze uz sa to stalo..Ide o to ze to je dobry, starostlivy mily chalan a bolo nam fajn.Ako ho ziskat spat?
njn zúfalstvo človeku vždy pomôže vo vzťahu Čo tak sa proste skludniť a ak máś pocit, že sa správaš ako piča tak pretať riešiť furt len ten vzťah a v prvom rade sa vyrovnať sama so sebou aby si sa nemusela spätne pozerať na svoje činy ako na výplody dákej inej osoby?
uf, tak to si fakt nemala. Moja bývalka tiež s frajerom riešila, že si ju vezme a tak sa na namotala a on potom ju nechcel, lebo ona je moc vážna. Ja som jej nehovoril, že si ju vezmem, hoci sme si hovorili o budúcnosti, ale reálne som si ju skoro nechcel vziať, aj keď to bola láska do neba, to sa proste nerobí.
Jednoducho mu povedz, že si trapošila a všetko si hovorila len tak, aby nestála reč, že si bola zdrogovaná láskou a nekontrolovala sa, ja neviem, vymysli si niečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a to ste ešte neni zobraní, čo potom
Jednoducho mu povedz, že si trapošila a všetko si hovorila len tak, aby nestála reč, že si bola zdrogovaná láskou a nekontrolovala sa, ja neviem, vymysli si niečo.
Sa pytam kurva co toto je