@zannie na _fmko? no dnes je na mna velky prival blbych veci. najprv v skole a teraz dokonca 2. ze na slovensku su nejake kapely na pocuvanie. a radio_fm? esteze ho zrusia. o jedno blbe slovenske radio menej. a preco expres. europa2 je lepsia. vlastne moja najoblubenejsia vec na slovensku a slovenska je europa2. a aj birdz
collegium musicum, the swan bride, fermata, filip/lasica/satinsky, stary i.m.t. smile...to je tak vsetko co ma zatial napada a nie je to nijak usporiadane, ze od najlepsieho po najhorsie
je mi jedno, či je podľa niekoho na youtube nejaký schopný výber, alebo či sa niekto rozhodne merať moje IQ alebo čo ja viem čo podľa toho, či sa mi slovenčina zdá dobrá do piesní, alebo nie, (ale americkí vedci by určite dokázali spojitosť! takže sa môžete tešiť, vďaka tejto informácii už viete, že ste múdrejší, ako ja!) proste si neviem vybrať ani jednu.
poradie nemám ale.. INEKAFE, Horkýže Slíže, Horská Chata, Gladiátor, Zóna A, Konflikt, Hex, Komajota.. a good je aj IMT Smile..len neviem či je to zrovna rock
Chiki liki tua, The Ills, Youcoco, The Bridgeheads, HEX (ale uz nie tak velmi), Coolaction (vidis? @aroga ..Ivo bude mat radost , The swan bride, ... a teraz mi uz nic nepride na um.
suhlasim so zannie,keby vospolok pocuval viac aj nieco ine ako radia typu expres tak by aj clovek uveril ze aj na slovensku sa tvori dobra hudba...
Napr. Billy Barman, Noisecut, Puding pani elvisovej, Polemic, Kvety nikotínu, The Swan Bride, Lavagance, Horkýže Slíže, Hudba z Marsu,Collegium Musicum, Youcoco, Helenine oči,Bez ladu a skladu a mnoho iných
Ani jedno nieje optimum. Slovenske TOP 10 by me co sa tyka aj celej historie slovenskej tvorby:
1. Lord Alex(Bratislavska Punkova Kapela)
2. Hoten Toten(Punk/ArtPunk/Metal/Alt. Rock a tak podobne)
3. Tublatanka (Slovenska Metalová/Rocková kapela)
4. Projekt Náhoda (Punk/Rock kapela Roba Miklu pred Superstar)
5. Iné Kafe (NeoPunk)
6. Horkýže Slíže (Rock/Punk/RnB a setko mozne maglajzové)
7. Davová Psychóza (Punk)
8. IMT Smile (nwm kam to zaradit, ale hrat vedia dobre)
9. HEX
10. Gladiátor
(top 10 som zoradil kombinaciou Techniky hrania a ako sa mi piesne pacia, preto Radiator eeee pardon Gladiator je az 10, lebo piesne sa mi niektore ze fakt nelubia, ale technicky hraju vyborne)
A ak chcete, mozem pokracovat do top 20...
11. Metropolis (kapela Jimmyho Cimbalu) (dôvod az tohto miesta je jednoduchy: Kapela ma az 1 dobru songu podla mna a Jimmy je super technik na gitare a podla mna druhy najlepsi gitarista slovenska)
12. TEAM (ano, Palino Habera az tuna)
13. Zóna A (Punk alebo Anti-Punk? Lebo Koňýk je divný)
14. Konflikt (Skomercnely a tak trosku ich hudba zacina byt lacnym brakom)
15. PlusMínus (NeoPunk, ale tak 2x sa ich hudba da cuvat, ale technika skoro nulova)
16. Uhol Dopadu (Punk z Dubnice nad Váhom(chalani hraju dobre, ale tak sem idu len z dovodu malo odohraneho)
17. Polemic (SKA)
18. Kaktus (Punk n Roll z BA-Trnávka)
19. Chiki liki tu-a(Alternative vsetko) (Z dôvodu skvelej techniky hrania)
20. Ramada (Len z dôvodu, ze jej piesne vedia poburit a pobavit )
Prečo žiaden HIP HOP, TECHNO, DNB, DISCO a jednoducho styly mimo Rocku a takychto veci? Ono, dal by som tam aj Jazz, ale ten jednoducho sa mi neluby a ano, su to skvely hudobnici a ty sa nachadzaju u mna dakde na 27-33 mieste, o to pokoj, ale tie uvodne styly sa nedaju nazvat KAPELOU a ani HUDOBNOU SKUPINOU. Moj nazor je, ze hudba sa tvori na hudobnych nastrojoch a nie na počítačoch, takže toľko moja obhajoba. Dalej kapely ako From our hands a takto, to su tak mlade kapely, ze jednoducho ich zaradit nemôžem, lebo by to bolo nefer voci stalicam, co su tu aspon tych 5-6 rokov... Paranoid som nezaradil, lebo sa mi zda ich hudba horsia ako Jazz, bacova fujara je fajn, ale tiez za Jazzom a vlastne, co tu vysvetlujem... Jednoducho je to moj nazor a skuste mi ho niekto zobrat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Mne sa nepáči ani JEDNA.
2. Brotherhood
3. Živé kvety
MetaLinda
DESmod
Team
Tublatanka
No Name
P.S.
Gladiator
Tweens
Clear
Good Fancy
nie sú v takom poradí, ale takto mi prišli na um
billy barman
hudba z marsu
bratislava hot serenaders
polemic
kvety nikotinu
lavagance
helenine oci
para
horkyze slize
kto tvrdi, ze na slovensku nie je nic dobre, je debil. postaci si obcas prepnut expres na _fmko.
1.Horkýže Slíže
2.Konflikt
3.Inekafe
4.Karpina
5.H16
súhlas!!
Slobodná Európa
Konflikt
Horská Chata
The Paranoid
Živé Kvety
From Our Hands
Polemic
Horkýže Slíže
A popravde viac mi v tejto chvíli nenapadlo.
horkýže slíže
helenine oči
nocadeň
polemic
desmod
smola a hrušky
imt smile
metropolis
arzén
snád som na nič nezabudla
punk, punkrock: Horkyze Slyze, Slobodna Europa, Zona A, Karpina
Hip-Hop: H16
Ska: Polemic, Smola a Hrusky
Hex
Polemic
PPE
Horkýže Slíže
Elán
Fuera Fondo
IMT Smile
Iné Kafe
Ska-pra Šupina
a to by bolo aj všetko asi. moc sa nevyznám v slovenskej scéne, ak niečo aj poznám tak netuším kto to spieva
Zoči Voči
Horkýže Slíže
Polemic
Hex
Komajota
Desmod
IMT Smile
Elán
Gladiátor
No name
Para
Dramatikz
Moja reč
Polemic
Gladiator
Elán
Metropolis
IMT Smile
+ Sa mi páčia asi dve pesníčky od IMT smile, elán možno atd
Free Faces
Chiki Liki Tu - A
Bez Ladu A Skladu
Vrbovskí Víťazi
Para
Home Made Mutant
Puding Pani Elvisovej
Space Boys
The Universal Cure
Horkyze Slize
IMT smile
Helenine oci
Chiki liki tu-a
Polemic
PPE
Para
Hex
Karpina
iné kafé,
polemic,
fuera fondo,
HT,
karpina,
hospital bukra,
punkreas,
zóna a,
slobodná európa...
asi nie v tomto poradí, ale to je jedno.. a myslím si, že aj tu sú dobré kapely!
2.Brotherhood
3.Ancestors
4.Ancestral Volkhves
5.Project Vandal
6.Radix
7.Final War
8.Right Rest.....
poradie samozrejme iné, napísala som tie čo su pre mňa naj a na poradí nezáleží
Vandali, Začiatok konca, Anonym kids a Joyride , HT, Slobodná Európa..
Čisté tvary, Noisecut a The Ills, Dorotu Nvotovú môžem.. Je toho kopec, ťažko sa mi vyberá top10
Ine Kafe
Noisecut
The Ills
The Uniques
Čisté Tvary
Hex
Para
Nocadeň
Chiki Liki Tu-a
Komajota
mám top sedmičku, lebo sedmička je magická!!
už viem ako chutí večnosť, jej chuť je trpkáááá, chýba mi tvoj smiéééééééch
ok, porozmyslal som:
1. disconcrete
2. čad
3. rumburax
4. rust2dust
5. karpina
kua... ale 10 je nadludsky vykon.
neviem dajme tomu že nahodne poradie:
Sako
Para
Stepaside
The Ills
PPE, no ale uvidime aky bude novy album
Bridgeheads
a evergreeny ako ZonaA, Hex...a veľa ďalších kapiel, ktoré ma nenapadli alebo o nich neviem.
zona a
h16
horkýže slize
viac uz nedokazem napisat
Napr. Billy Barman, Noisecut, Puding pani elvisovej, Polemic, Kvety nikotínu, The Swan Bride, Lavagance, Horkýže Slíže, Hudba z Marsu,Collegium Musicum, Youcoco, Helenine oči,Bez ladu a skladu a mnoho iných
niekedy mám chuť to pár dievčatám vylepiť na nástenku na fb
horkyže, karpina, imt smile, ine kafe, hex, no name, punkreas, zona a, ..... nenapada ma teraz viac
2.Karpina
3.Horkýže Slíže
4.Slobodná Europa
5.Zona A
6.Iné Kafe
7.Vandali
8.HT
9.Desmod
10.IMT Smile
1.Horkíže Slíže
2.Lavagance
3.možno trochu Polemic
4.to je všetko
2. Horkýže Slíže
3.Polemic
4. Gladiátor
5. Elán
6. Metropolis
7. Konflikt
8. eSPé
9. Hex
10. Para
Chiki-liki-tua
Sto múch
Abusus
Karpatské chrbáty
Vrbovské vŕby
...
okrem prvej, ktorú som nevidela, boli všetky naživo nezabudnuteľné !
Horkýže Slíže
Polemic
Slobodná Európa
Heľenine oči
Konflikt
Zona A
Hudba z marsu
eSPé
Zoči voči
Zona A
Hudba z Marsu
Polemic
Skaprašupina
... A teraz ma nič druhé nenapadá
Konflikt
Zóna A
Polemic
HT
Vandali
Iné Kafé
Helenine oči
-----
mohla by som pokračovať.....je toho veľa
The Paranoid
Zoči voči
Iné kafé
Dátum výtoby
LOSTinMIND
Bačova fujara
Problém
Horská chata
From Our Hands
PlusMínus
1. Lord Alex(Bratislavska Punkova Kapela)
2. Hoten Toten(Punk/ArtPunk/Metal/Alt. Rock a tak podobne)
3. Tublatanka (Slovenska Metalová/Rocková kapela)
4. Projekt Náhoda (Punk/Rock kapela Roba Miklu pred Superstar)
5. Iné Kafe (NeoPunk)
6. Horkýže Slíže (Rock/Punk/RnB a setko mozne maglajzové)
7. Davová Psychóza (Punk)
8. IMT Smile (nwm kam to zaradit, ale hrat vedia dobre)
9. HEX
10. Gladiátor
(top 10 som zoradil kombinaciou Techniky hrania a ako sa mi piesne pacia, preto Radiator eeee pardon Gladiator je az 10, lebo piesne sa mi niektore ze fakt nelubia, ale technicky hraju vyborne)
A ak chcete, mozem pokracovat do top 20...
11. Metropolis (kapela Jimmyho Cimbalu) (dôvod az tohto miesta je jednoduchy: Kapela ma az 1 dobru songu podla mna a Jimmy je super technik na gitare a podla mna druhy najlepsi gitarista slovenska)
12. TEAM (ano, Palino Habera az tuna)
13. Zóna A (Punk alebo Anti-Punk? Lebo Koňýk je divný)
14. Konflikt (Skomercnely a tak trosku ich hudba zacina byt lacnym brakom)
15. PlusMínus (NeoPunk, ale tak 2x sa ich hudba da cuvat, ale technika skoro nulova)
16. Uhol Dopadu (Punk z Dubnice nad Váhom(chalani hraju dobre, ale tak sem idu len z dovodu malo odohraneho)
17. Polemic (SKA)
18. Kaktus (Punk n Roll z BA-Trnávka)
19. Chiki liki tu-a(Alternative vsetko) (Z dôvodu skvelej techniky hrania)
20. Ramada (Len z dôvodu, ze jej piesne vedia poburit a pobavit )
Prečo žiaden HIP HOP, TECHNO, DNB, DISCO a jednoducho styly mimo Rocku a takychto veci? Ono, dal by som tam aj Jazz, ale ten jednoducho sa mi neluby a ano, su to skvely hudobnici a ty sa nachadzaju u mna dakde na 27-33 mieste, o to pokoj, ale tie uvodne styly sa nedaju nazvat KAPELOU a ani HUDOBNOU SKUPINOU. Moj nazor je, ze hudba sa tvori na hudobnych nastrojoch a nie na počítačoch, takže toľko moja obhajoba. Dalej kapely ako From our hands a takto, to su tak mlade kapely, ze jednoducho ich zaradit nemôžem, lebo by to bolo nefer voci stalicam, co su tu aspon tych 5-6 rokov... Paranoid som nezaradil, lebo sa mi zda ich hudba horsia ako Jazz, bacova fujara je fajn, ale tiez za Jazzom a vlastne, co tu vysvetlujem... Jednoducho je to moj nazor a skuste mi ho niekto zobrat.