Keby ste si mali vybrať top 5 vecí v BA, ktoré máte najradšej...čo by to bolo? Môžu to byť miesta či už kavierne alebo nejaký malý obchodík - antikvariát, sekáč alebo čokoľvek čo vám napadne.
Vrakunský lesík, tajomné hojdačky na hranici lesa na Dlháčoch, ihrisko s kolotočom za čínskymi trhmi na Obchodnej, asi hociktorá časť nábrežia, mlyny, okolie Modrého kostolíka
Ja sa cítim hrozne trápne, že nepoznám vôbec BA. Bola som tam len xy krát na letisku alebo pracovne hop sem hop tam. Nič som nevidela, nikde som nebola. Ach.
Čajový dom je super.
Ale inak neviem. Keď som do BA chodila ako malá na návštevu za rodinou, tak sme s mamou vždy pobehali polovičku mesta a prišlo mi to hrozne... čarovné Ale keď som tam bola už ako dospelá tak... meh... nič moc
Malé Karpaty, Kopáčsky ostrov, Prievoz, Karloveská zátoka, Staré mesto, Malý Dunaj, reštaurácia Divný Janko, Eurovea, je toho veľa... Mám rada Bratislavu aj celé Slovensko.
To sa nedá že pár top devinska so sandbergom vyhrav. Okolie mlynských niv ejkejej 500 byty, medická záhrada, sad janka kráľa, hrad ... to sú také komercnejsie miesta. A potom milión miestečiek,ale to sú tajné a ťažko opisovatelne
Miesto kde som 4roky byvala, Kapitulska ulica, ihrisko za Druzbou a výhľad na DD z neho, univerzitka, sad Janka Krala a MILION iných úžasných miest ako Železná, Kacin, Horský park, Slavin, Devin, Safko a okolie pre spomienky...nedá sa vybrať 5 ani náhodou...
Mne sa hrozne páči hrad, nábrežie pri Eurovei, Martinus na Obchodnej... Nemám nejako prelozenú Bratislavu, lebo furt chodím len po starom meste. Ružinov mi je nesympatický a poznám jednu cestu v Petržalke. Inak chodím autobusom (električka je zážitok, ale tá nechodí všade) keď chcem ísť niekam naďaleko, takže nemám ani moc šancu ju spoznať. Ale keď už neviem, kam mám ísť, tak idem do Bratislavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak neviem. Keď som do BA chodila ako malá na návštevu za rodinou, tak sme s mamou vždy pobehali polovičku mesta a prišlo mi to hrozne... čarovné Ale keď som tam bola už ako dospelá tak... meh... nič moc