Ahoj, nepochybujem o tom, že mnohí z vás už boli v Londýne a videli veľa zaujímavých vecí, čo tam sú...no a ja sa tam chystám zajtra, ale akosi si neviem vybrať, čo chcem vidieť...tak mi napadlo, či by sme mi nemohli troška pozrieť Urobiť nejakú topko
ovela väčší zmysel bude mať keď si nájdeš nejaký článok kde je napísané o atrakciách ako keď ti tu napíše každý jednu vec. a aj tak asi nepôjdeš za celý deň len na jedno miesto tak si nájdi čo je blízko atď.
tak neviem ked pojdes na leicester square do bella italia tak ti tam mozno @forgottenone nieco fajne navari a ked sa dotrepes do camdenu tak ta v poppies obsluzim mozno, ale vikendy asu strasne busy tak neviem ....
ale nie, tak podla mna tu je vela zaujimavych veci ale na druhej strane neviem povedat konkretne lebo mi to uz pride vsetko take bezne, tak neivme vlastne
Ja som tam ešte nikdy nebola, ale podľa mňa je najlepšie si spraviť fotku v tej úžasnej červenej telefónnej búdke a ísť červeným doubledeckerom a už len byť v tom Londýne musí byť super... chcem ísť s tebou!
choď na muzikál we will rock you , a show Derrena Browna to bolo fakt úžasné a pozri múzeá, alebo sa proste len tak prechádzaj a neoplati sa ísť na london eye, a do madam tussauds to su zbytočne vyhodene peniaze za ktore si radšej kúp nove boty vo westfield shopping center alebo v Brent crosse , oxford street je riadne predražená ale dá sa nakúpiť v pohode , len prosím nič nekupuj v primarku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto!
4 hodiny som tam bola!
ale nie, tak podla mna tu je vela zaujimavych veci ale na druhej strane neviem povedat konkretne lebo mi to uz pride vsetko take bezne, tak neivme vlastne
je to podívaná :3
@popolcek ?
@dandybrendy presne na to sa teším najviac ! pod vezmem ťa do kufra
@mefistofel to vyzerá dobre
Ďakujem všetkým