Si myslím že ja ti skôr odporučím seriály čo nebudeš chcieť pozerať, ale podľa mna sú super.
Brickleberry, Futurama, The Boondocks, BoJack Horseman, X Men z 1992, Iron man z 1994.
A teraz hrane seriáli
Vikingovia, Červený trpazlík, Comeback, Damien, Zakon a Poriadok, NCIS, AHS(snáď okrem Hotel, to sa mi nepáčilo). Teraz pozerám Agresivny vírus a Grimma. Tie mi prídu tiež celkom fajn.
A ešte Top Gear(a teraz majú ti moderátori Grand Tour, ale aj programy čo majú každý zvlášť sú fajn).
všetci tu budú písať hlavne zahranične serialy tak ja poviem jeden československý: Dobrodružství kriminalistiky má to 26 dielov a každý diel je natočený na základe skutočnej udalosti a ukazuje ako sa vyvijala kriminalistika a postupne vznikali veci ktoré su dnes samozrejmé:daktyloskopia,balistika,krvné skupiny atd. Odporúčam hlavne diel krev to je fakt mrazivé » www.csfd.cz/film/108849-dob...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Brickleberry, Futurama, The Boondocks, BoJack Horseman, X Men z 1992, Iron man z 1994.
A teraz hrane seriáli
Vikingovia, Červený trpazlík, Comeback, Damien, Zakon a Poriadok, NCIS, AHS(snáď okrem Hotel, to sa mi nepáčilo). Teraz pozerám Agresivny vírus a Grimma. Tie mi prídu tiež celkom fajn.
A ešte Top Gear(a teraz majú ti moderátori Grand Tour, ale aj programy čo majú každý zvlášť sú fajn).
Breaking Bad
Walking Dead
Californication
Boojack Horseman
Dr. House
The Simpsons
Griffin Family
South Park
Weeds
Mr. Robot
Brickleberyr
Rick and Morty