Ahojte. Objednal som si jedny topánky z bazáru
Poslali mi ale o číslo menšie, ako som si JA žiadal. Miesto veľkosti 46, mi poslali veľkosť 45. Napísal som už e-mail, že čo má toto znamenať, ale nejako neodpisuje. Čo by som mal urobiť prosím vás? ďakuj
@pinkhero zaplatil by to na ucet az po obdrzani balika a naslednom otvoreni. Keby po otvoreni zistil, ze su zle, neposlal by peniaze, ale tovar naspat.
@soltino ale takto sa veci nepredavaju teda pochybujem ze ti niekto takto nieco preda vsak to by si vsetci nechavali tovar a neposielali by peniaze maximalne tak na dobierku sa to dalo zaplatit aj to by zaplatil pri prevzati a az doma by si to otvoril a nic by sa nevyriesilo :˝D
@pinkhero velakrat som z bazaru objednala veci a peniaze previedla na ucet az po obdrzani balika. Clovek, ktory chce na bazari nieco predat, si to musi uvedomit (inak nepreda nic) ak samozrejme nenarazi na "debilka" ktory mu to zhltne aj s navijakom a necha sa oklamat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dupni naň ho !