hmm...tak niekedy som tajne obdivoval Heelys (asi sa to tak nepíše .. tak no myslel som tie na kolieskach)....a inak nosím väčšinou také, ktorých názov je len ťažko vysloviteľný alebo nie je
znacka?? no najradsej mam Hyuuang hei 90Sk a vydrzia skoro cele leto.. i ked na konci leta uz sluzia v podstate len na zakrytie noh zvrchu, lebo podrazka ich opustila
@28 a @29 počuli ste už o trojdierkových steeloch aké nosím napríklad aj ja? tie mi ako bagandze neprídu
inak steel, baťa a hugo boss sú u mňa na prvom mieste a názor na conversy mám taký, že steely by mali nosiť punkovo zmýšlajúci chalani a conversy dievcata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
také spotrebáky solídne
a tiež rôzne číňanky..
» www.metalshop.sk/xVP-topanky_dam...
nike..
A kludne aj ta cinska verzia za 65 korún tie sú ešte lepšie každý mesiac nové topánky juchú
Ale 100 ludí 100 chutí
@lvanka
áno v tom chodí na verejnosť som do nej asi
@ashley2
ok ty slušák v teniskách
presne aj tá baba čo ich má je taká maličká
ale nezáleží na značke záleží na strihu, farbe, štýle a na tom, ako mi sedia na nohe
a ty máš drsňákov rád *yahoooo* *yahooooo* *juchuuuuuuuu*
dokonalé Macbeth-ky ...na tie si teraz pekne krásne šetrím
inak steel, baťa a hugo boss sú u mňa na prvom mieste a názor na conversy mám taký, že steely by mali nosiť punkovo zmýšlajúci chalani a conversy dievcata
a strasne take skejťácke boty,ako DC,Vans,Etnies...ja mam Powery
mala som par peknych obrazkov,ale neviem ich najst ˇ_ˇ