mam steely, ale vydrzali len dva roky..samozrejme do snehu aj do dazda, na to su.. staci ich obcas impregnovat (mazat) pripravkami.. ale steel uz nechcem, radsej nieco co vydrzi viac ako dva roky..
Steely to su len čisto imidžiova zaležitosť, buď by som bral @1 kanady, alebo keď chceš oceľovu špicu, tak nejaku vysoku pracovnu obuv. Maš zaruku že vydržia naozaj dlho. Btw na zimu by som si nebral boty s oceľovou špicou .
Mne moje vydrzali viac ako dva roky, a to keby si videla, kde vsade som ich mala, a co vsetko prezili, tak by si ani neverila mozno A este aj teraz sa daju nosit, ale uz radsej len po chatkach a tak
Ja som ich mazala obycajnym vojenskym olejom na kozu, a kym sa mi neroztrhli (a to som v nich utekala asi 9 km po asfalte - problem bol v tom, ze som ich predtym asi 1,5 mesiaca nemala ani na nohach, a ani som ich nemazala, a potom som ich zobrala na turu), tak mi ani nenatieklo do nich, absolutne.
A zima mi v nich bola len ked som 3 hodiny stala na snehu, no, ono ten ocelovy spic...
v poslednej dobe musíš mať v steelach šťastie na kus, lebo inak ti vydržia max rok...odkedy sa dostali do popredia stáva sa z nich mimoriadne shitová značka...
inak do zimy ocelový špic nie je moc dobrý nápad, zamrzne ti oceľ a potom kua dlho drží chlad...
Mám celú zbierku kanád, vojenských, jazdeckých policajných a mám aj Steely, INVADERY, Martensy...
Všetky tieto boty nosím, striedam ich, no najdlhšie mi vydržali Kanady vzor 60 (tie s prackami) jazdecké boty Austrálskej armády (tie priam milujem) a americké "panamy" tie mám šiesty rok a sú ako nové.
Medzi tie "IN" značky asi najlepšie sú MARTENSY. Vydržali najdlhšie.
Pri STEELOCH si dávaj pozor na praskajúcu kožu na priehybe špičky na prechode, kde končí oceľ a pozor na trhajúce sa šitie práve na tom mieste a nad pätou, pri achilovej šľache.
Pokiaľ viem, všetkým kamarátom sa tam časom začali rozpadávať.
Ja ich mám asi dva roky a je mi v nich fajn, v pohode, aj cez sneh a kaluže chodím a ani mi nepremokajú. Ale mnohí vravia, že sú to šmejdy. Neviem, ale mnohí sú zas šmejdi, čo asi nevedia chodiť alebo čo. Mne aj číňany vydržali asi 3-4 roky. Ale už by som si asi kúpila iné. Vojenské alebo Martensy (aj si ich teraz pravdepodobne idem kúpiť). Tá koža na Steeloch je fakt taká divná, že neviem neviem.
@11 To čo je za hovadinu? Mne v nich nikdy nebola zima a to som sa aj brodila snehom kade-tade. A Veď tá podrážka je šróbovaná, tak ako sa môže odlepiť?
@12 Tak si také nekupuj a hotovo. Myslíš, že to niekoho zaujíma?!
Ako tak čítam, tak väčšina sú tu asi nejakí kripli alebo čo, keď dokážu zničiť boty len tak.
@Omega@Pernik zas je niekto mudry,Martensy boli povodne ortopedicke boty a v Britanii ich nosili najprv hlavne postari lebo su pohodlne a maju v podrazke vzduchove bubliny
@30 kedze to je lakovana koza tak krem sa tam nikdy nemoze dostat tak ako ked lakovana neni,preto sa steely rozpadnu za 2 roky kym martensy vydrzia pri dobrej udrzbe v pohode aj 5
@Krutafunebracka No ver tomu, že by som si ich nikdy v živote nekúpil.
Mám slobodu vyjadrovania a nezaujíma ma, že sa to niekomu nepáči. Ani tie tvoje prijebané názory nikoho nezaujímajú, ale znášať ich naneštastie musíme.
@37 Absolútne o tom nič nevieš, maličký, tak by si radšej mal ísť naháňať sliepky a strkať do nich vtáka, než písať tu svoje hovadiny. K tým botám ťa nikto nenúti, debilko.
moj priatel ma steely, nosí ich či sneží, prší, ,mrzne, aj ked je 40 stupnov stale.... ma ich už 3 roky a vobec mu koža nepopraskala lebo si ich natiera volakym kremom, takže su stale ako nové..
inak tato doba je strasne divná ako sa tak pozeram, čože hento je volaka pekná ženská obuv?? chalani, dobre... ked to nosia... to sa da pochopiť, ale baby??ženy?? pre boha.. kde je tá ženskosť
@Sponka22 Veď sú krásne. To tie hnusné „čižmičky“ a opätky sú na grcanie. Neznášam také fúrie, čo sa obliekajú ako keby pracovali pri krajnici. Navyše sú rovnaké, ako tie pri krajnici, len za to nedostávajú peniaze. Fuj.
@krutafunebracka Ach pardon, neviem nad čím som rozmýšľal, ako som zablúdil... Invader je šmejd a hlúposť vôbec kúpiť... Po jednom mesiaci chodenia po topiacom sa snehu vypovedali službu a reklamovať sa nedalo, dal som ich zalepiť a ani to nepomohlo na dlho... NEODPORÚČAM!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ja som ich mazala obycajnym vojenskym olejom na kozu, a kym sa mi neroztrhli (a to som v nich utekala asi 9 km po asfalte - problem bol v tom, ze som ich predtym asi 1,5 mesiaca nemala ani na nohach, a ani som ich nemazala, a potom som ich zobrala na turu), tak mi ani nenatieklo do nich, absolutne.
A zima mi v nich bola len ked som 3 hodiny stala na snehu, no, ono ten ocelovy spic...
Kebyze mam prachy, hned si kupim nove.
v poslednej dobe musíš mať v steelach šťastie na kus, lebo inak ti vydržia max rok...odkedy sa dostali do popredia stáva sa z nich mimoriadne shitová značka...
inak do zimy ocelový špic nie je moc dobrý nápad, zamrzne ti oceľ a potom kua dlho drží chlad...
Všetky tieto boty nosím, striedam ich, no najdlhšie mi vydržali Kanady vzor 60 (tie s prackami) jazdecké boty Austrálskej armády (tie priam milujem) a americké "panamy" tie mám šiesty rok a sú ako nové.
Medzi tie "IN" značky asi najlepšie sú MARTENSY. Vydržali najdlhšie.
Pri STEELOCH si dávaj pozor na praskajúcu kožu na priehybe špičky na prechode, kde končí oceľ a pozor na trhajúce sa šitie práve na tom mieste a nad pätou, pri achilovej šľache.
Pokiaľ viem, všetkým kamarátom sa tam časom začali rozpadávať.
@12 Tak si také nekupuj a hotovo. Myslíš, že to niekoho zaujíma?!
Ako tak čítam, tak väčšina sú tu asi nejakí kripli alebo čo, keď dokážu zničiť boty len tak.
Mám slobodu vyjadrovania a nezaujíma ma, že sa to niekomu nepáči. Ani tie tvoje prijebané názory nikoho nezaujímajú, ale znášať ich naneštastie musíme.
@Hetfield Neviem kde som mudroval, ale kopíruj.
@hov ädo Tie Invadery máš v akom stave?
Inak ja som si teraz bola kúpiť tie Martensy a bola som tam v svojich starých Steeloch a sa ma pýtali, či sú nové, vraj sú v dobrom stave.
@krutafunebracka Martensy mám skoro tri roky a sú ako nové, samozrejme, starám sa o ne...
Vraj sú to šmejdy. Ja mám také nízke a akosi mi zboku zatekajú a to som v nich ani nechodila cez kaluže.