@lawey Radšej nejaký folklórny fest alebo také niečo. Nie, že by som niekedy na nejakom bola, škoda, ale celkom by som šla. A samozrejme historické, júúúú! Už sa teším.
@lawey Také šmejdy som na mysli nemala, však normálne ľudovky a tak, tie sú fajn, ale nie v prevedení starých babičiek.
Také historické sú všade možne, festival Devín (chystám sa), Červenokamenská šermovačka (tam som už tento rok bola , Trenčianske hradné slávnosti (možno, uvidím, či sa bude dať ísť), a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Už mi to nepripomínajte, idem z tejto diskusie radšej rýchlo preč.
@freedomko nie na sloevsku je viacej festakov ale toto je jediny taky väčší a tvrdší
Také historické možno niekde pri bojniciach
Také historické sú všade možne, festival Devín (chystám sa), Červenokamenská šermovačka (tam som už tento rok bola , Trenčianske hradné slávnosti (možno, uvidím, či sa bude dať ísť), a tak.
došiel slayer a cena bola v pohode dojdú trtkovia z hitparády a zdvihnú ceny...nasrať...
ale za ten alkehol, arakain a ska-p im ďakujem...zbytok taká istá zostava ako minulý rok