Určite idem!! S peniazmi to tiež u mňa bolo všelijako, ale tak teším sa na to už dlho, snáď sa toho teraz nevzdám! Som si povedala, že nebudem míňať na hovadiny a šetrila som pol roka dopredu.
A kašlať na partie! Nebude mi ani vadiť keď pôjdeme len ja a kamoška.
Už som si zohnala aj stan
Len aby počasie vyšlo. ...A vlastne to je jedno! Nech nás aj zaleje
chcel som ale niesú prachy... a plánov na leto až príliš takže asi z toho nič nebude hmm a za tú cenu možem ísť na Sum 41 do Prahy a ešte k tomu na Expres fest.. neni o čom
topfest.. nic ma tam netaha..vsetko som bud videl..alebo ma ostatne nezaujima.. iba inekafe by som si pozrel nazivo a zareval s ostatnymi inac nemam dovod tam chodit.. na RFP mi staci Muse, Prodigy, Skunk Anansie, The Subways, Divokej Bill a ostatne si rad pozrem tiez...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak dovtedy prekonam psychicku traumu z toho, ze mi sonisphere ubzikol pomedzi prsty...
a ked zostanu peniaze tak na royksopp do pezinka...
A kašlať na partie! Nebude mi ani vadiť keď pôjdeme len ja a kamoška.
Už som si zohnala aj stan
Len aby počasie vyšlo. ...A vlastne to je jedno! Nech nás aj zaleje
topfest.. nic ma tam netaha..vsetko som bud videl..alebo ma ostatne nezaujima.. iba inekafe by som si pozrel nazivo a zareval s ostatnymi inac nemam dovod tam chodit.. na RFP mi staci Muse, Prodigy, Skunk Anansie, The Subways, Divokej Bill a ostatne si rad pozrem tiez...