Chcela by som sa opýtať niekoho kto už bol na Topfeste alebo aspoň vie ako to tam chodí, že či je tam prísna kontrola pri vstupe. Teda či si môžem zobrať pitie jedlo alebo ma s tým dnu nepustia a budem si musieť všetko kupovať v ich stánkoch. vopred ďakuj
ja som mal dve fľaše minerálky, ale nepozerali sa mi do vaku našťastie. Ale inak topfest by už mohol zamestnávať normálnych sbskárov a nie náckov, čo ľudí len tak zdrapnú za nič pri bráne a idú ich akože prehľadávať bez ich súhlasu čo samozrejme zákon zakazuje, ale tie bezkrké opice to nevedia...
Jedlo nikoho nezaujíma,skôr alkohol v skle,ak ti nájdu tak ti ho zabavia a hodia do obrovského kontajnera,hneď vedľa.Mňa si raz zobral jeden SBSkar bokom že akože náhodná kontrola batohu,či mám nejaké sklo,že či sa môže pozrieť dnu, a tak som mu povedala že keď mi to potom všetko znovu uloží a zbalí tak ako to je,tak v poriadku že mi to je jedno,akurát že sa budeme zbytočne obaja zdržovať,tak ma pustil ďalej. A flašku som mala zamotanú v stane Takže radšej pre istotu prelej a budeš mať pokoj svätý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
sa tam stretneme