Ucholaky ??? Vsetci iba o ucholakoch rozpravali . Som vliezol do jedneho stanu a tam boli ucholaky a 2 holky tam nechceli vliezt. Tak som im ukazal ako sa zabijaju ucholaky . Palec+ ukazovak .
@8 ja som ich v stane mal len zopar, takze s tym problem nebol, ale ked som videl v niektorych stanoch desiatky kusov, tak mi to nepripadalo az take vtipne
my sme boli v strede stanového mestečka a dnes ráno sme ich mali na stane asi 10,čiže ucholaky boli všadeprítomné
a čo sa týka muziky,najviac sa mi páčil Habera,Horkýže,Polemic,SKA-P,Lavagance,Puding Pani Elvisovej a aj Limp Bizkit,aj keď ich koncert som moc nepočúvala
@18 tomu, co bol pri vstupe a este aj v areali. ale asi sa vo velkych mnozstvach dostaval do ovzdusia len kvoli tomu velkemu stajovaniu narodov ja som mala na steeloch asi tak 2cm vrstvu
Mne sa tiez nezdalo ze by bolo dako moc ucholakov, ale ako bolo spomenute v @8 , tak najvacsie svine boli tie nutrie!
No a co sa tyka hudby, tak Limp Bizkit proste uplne mrte, a potom ma potesili rozne veci ako napr. PPE, Billy Barman, Horkyze a vsetky tie veci co vzdy proste
No ja môžem len súhlasiť s tikalokom, až na to, že moje očakávania dokonca prekonali, pretože som čakal aspoň, že spravia nejaký počúvateľný hluk, ale vyšla pre mňa len nejaká monotónna skoro uspávacia nuda ...
aj ked stanove mestecko bolo napicum malo vody, ziadne odpadkove kose, A TOPVAR - to bolo uplne to najhorsie z celeho festu..to fakt organizator posral... minuly rok bol totiz staropramen
a co sa kapiel tyka, tak ska-p boli dokonali..uplne super potom sa mi pacil Hasiaci pristroj Limp Bizkit boli v pohodicke... Totalni nasazeni aj Cechomor... atd atd .... ale pivo otras...resp. topvar otras!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a co sa mi nepacilo? ucholaky
ale co som chcel vidiet som videl.. Limp Bizkit som bol najviac vpredu ako to bolo mozne..
a Helenine Oci nemali chybu ostatne som uz vsetko videl..
okrem bab? prepac ale okrem mozno dvoch co som zazrel to tam bolo fakt biedne =D
a Ska-P boli fajn.. malo to gule.. ale ja som cakal na LB..moc ma netrapili
Vacsia zloba boli nutrie !!
pretoze ja som ziadneho ucholaka nevidel
a čo sa týka muziky,najviac sa mi páčil Habera,Horkýže,Polemic,SKA-P,Lavagance,Puding Pani Elvisovej a aj Limp Bizkit,aj keď ich koncert som moc nepočúvala
a mali sme za celý fest len jedného ucholaka vo vnútri
a inak, vytúpila tam aj kapela El Teamo zo Španielska, taký ska punk politický hrajú a ich líder sa volá Pablo Haberos
ako vidim tak si asi citala Bulletin =D
to boli rehoty...
No a co sa tyka hudby, tak Limp Bizkit proste uplne mrte, a potom ma potesili rozne veci ako napr. PPE, Billy Barman, Horkyze a vsetky tie veci co vzdy proste
a ty si bol na akom festivale? =D
ani na ska-p som nebola,obetovala som sa a ostala som pracovať, aby kolegovia mohli ísť.
No pri Bukre na Cčku sa to vpredu vírilo tak, že sa tam ledva dalo dýchať
Nakoniec to blato bolo možno aj celkom prijateľné ...
@27
No ja môžem len súhlasiť s tikalokom, až na to, že moje očakávania dokonca prekonali, pretože som čakal aspoň, že spravia nejaký počúvateľný hluk, ale vyšla pre mňa len nejaká monotónna skoro uspávacia nuda ...
A ešte tie divoké účesy samozrejme, to až strach!
Ten bordel, to blato ... to je veľa už aj na mňa.
A asi celkom najviac ma prekvapivo za ´srdce chytila´ kapela, kt. hrala na C v sobotu úplne posledná.
Idem si zistiť kto to bol
oproti tebe som isiel na SKA-P ked som sa predieral dopredu na LB
NELUTUJEM !!!!
aj ked stanove mestecko bolo napicum malo vody, ziadne odpadkove kose, A TOPVAR - to bolo uplne to najhorsie z celeho festu..to fakt organizator posral... minuly rok bol totiz staropramen
a co sa kapiel tyka, tak ska-p boli dokonali..uplne super potom sa mi pacil Hasiaci pristroj Limp Bizkit boli v pohodicke... Totalni nasazeni aj Cechomor... atd atd .... ale pivo otras...resp. topvar otras!