myslim, ze aj ty aj ja budeme davno pod zemou, ked to na slovensko zacne nejako vplyvat, ale globalne oteplovanie celkovo ma uz pekne serie. snowboard mam doma zapraseny uz dobre 3-4 roky co nenapadlo snehu
Samozrejme ze hej. Budeme to mat blizsie k moru Len by sme sa mali zasobit inymi rastlinami a plodinami aby sa im tu darilo A potom uz budeme super cool - budeme mat more aj hory
ale ked sa to tak vezme 2010, ma zacat slnko robit haluze, pretoze bude najsilnejsia solarna burka za poslednych 100 rokov. Modlime sa aby bola pozitivna, lebo ked budu prevladat negativne ciastocky, tak mame po elektrine na celom svete na 3-4 roky. A toto je realna hrozba. Pricom ladovcom by to malo pomoct sa troska rychlejsie topit, kedze magneticke pole zeme sa evidentne narusi na isty cas, cize stupne hladina UV, ktore prenikne na povrch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dako ma to netrapi.
TAF
ale globálne s prejavuje napr v zime...neviem ko+ňľko rokov už nebola poriadna zima...alebo cez leto..40 tupnove horucavy...hm...