Hej.. ale to nie je to iste. Tak teraz nechapem, co sa pytas, ci na to, co mi viac chuti, alebo ako. Nechuti mi ani jedno (najl. je aj tak opeceny chleba nad taborakom , ale pokial viem, tak topinka sa robi na oleji, zatial co hrianka v hriankovaci, takze je bez oleja o cosi zdravisia a je nutricne nizsej hodnoty.
súhlasím s názorom jantomas. Naozaj topinka je český výraz na slovenskú hrianku a je jedno spôsob prípravy či na tuku - oleji/masti, alebo len tak nasucho v hriankovači. Stále ide o ten istý druh jedla, len s iným postupom prípravy.
byť si vedomý niečoho, že je to nesprávne a napriek tomu na tom nesprávnom trvať a potom napísať na názor iného, ktorý vysvetlí čo je správne slovo fuj, je FUJ to, čo si napísala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Podobne je to s odvodenými slovami topinkovač, hriankovač.
» www.slovnicek.sk/sk-cs/hrianka...
byť si vedomý niečoho, že je to nesprávne a napriek tomu na tom nesprávnom trvať a potom napísať na názor iného, ktorý vysvetlí čo je správne slovo fuj, je FUJ to, čo si napísala.
hrianka je chleba ohriaty"na sucho" v hriankovaci a topinka s mastou - uplne ina chut....nejde teraz oto ci sa to povie cesky , slovensky alebo jak..