Väčšinou som neseedoval lebo môj upload bol max. 30kb/s, zbytočne mi to spomalovalo net a pri tej rýchlosti by som nikomu nepomohol
Teraz keď mám optiku mám tam nastavený limit tuším 280kb/s, aby sa nepovedalo že som sviňa a len ťahám ale program tak či tak vypínam keď všetko stiahnem, takže seedujem iba keď sťahujem
@nietimekki sme zmrdi ale aj ja len stahujem ale vie ma nastvat ked neni seed ani jeden a milion peerov no bezne tu mame 4Mbs a mozte ma sudit..USA power
ked som tahal cez torrenty tak som aj seedoval ale teraz ked som na intaku torrenty absolutne nevyuzivam , pretoze mame inernatny hub ked je dost vela tera kazdy den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Teraz keď mám optiku mám tam nastavený limit tuším 280kb/s, aby sa nepovedalo že som sviňa a len ťahám ale program tak či tak vypínam keď všetko stiahnem, takže seedujem iba keď sťahujem
Amerika smrdí
ale ked je take napr. ze je len 1-2 seederi, tak necham tak tyzden. ale na uploade mam slabu rychlost :/