no to je ak naschval v prvaku som bola vyznamenana a teraz no ani nechcem to vysvecko videt ..uz mam istu 4 z matiky z ekonomiky medzi 3/4...z uctovnictva nemam ziadnu znamku chapete koniec pol roka a ja nemam ziadnu znamku ....ja mam teraz takeeeeeeee st
všetko je to tvoja chyba a vysledok tvojej prace ! chcela by si zvalovat vinu na ostatnych či čo? ved vysvedčenie reprezentuje tvoju snahu nikoho ineho tak nechapem prečo si narana ked je to tvoja vina..
no ved ja viem ze je top moja chyba lebo v prvaku sme mali uplne super profakov ved vtedy sme si samy na konci rroka uzatvarali znamky sme slohly klasak a proste dali jednotku do kruzku a ked nevychadzala tak sme si dopisali par jednotiek...ale teraz nam vymenily profky a malokedy sa da opisat z tahaku ale aj to sa podari ....musim si zaklopat..............ale fakt neviem ako ja budem maturovat
Adus2 nesuhlasim s tebou, ja som sa mozno len v prvom a druhom rocniku ucil podstivo a aj tak som z toho hovno mal a preto som sa v tretaku ucil len z coho som odpovedal, na pisomky som si robil tahaky ...ked som sa zacal ucit na maturity ucil som sa akoby od zaciatku a vobec sa mi to nevypomstilo, zmaturoval som myslim v pohodicke
Ja som este nikdy neprepadol, ale tento polrok to tak vyzera.. Styri patky z nemciny, jedna trojka, a 2 patky z elektrotechnickych merani.. No co, hlavne aby ma pustili k maturam..
Stavaju sa aj horsie veci ako dojebane vysvedcko..
Marcco no ja som sa neucila od prvaku takmer vobec, uz fakt len ked mi horelo, ani zosity som pomaly nemala(a to som nemavala ani 4, lebo mam celkom dobru pamat, tak mi to stacilo raz precitat, iba raz som mala z M) a teraz maturujem a je to horor, o nicom nemam ani sajnu, akurat vcera som sa ucila humanizmus a renesancia a fakt som nevedela ani o co ide.
Tak preto si myslim, ze je lepsie sa ucit poctivo a pravidelne a budes to mat v 4. rocniku lahsie.
Ale zas nehovorim, aby vzdy vsetko vedela, prilisna poctivost neni tiez dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale aj ja pocitujem skok medzi prvakom a druhakom... ale na znamkach sa mi to chvaa bohu neprejavilo
ja som mal na konci tretieho 4 z chemie. a zijem nastastie chemiu uz nemam
všetko je to tvoja chyba a vysledok tvojej prace ! chcela by si zvalovat vinu na ostatnych či čo? ved vysvedčenie reprezentuje tvoju snahu nikoho ineho tak nechapem prečo si narana ked je to tvoja vina..
A je to len tvoja chyba, aj ked niekedy profaci to ovplyvnia ale ked sa ucis a vies nie je problem...
Nevzdavaj to a snaz sa viacej v druhom pol roku... a mas aspon motivaciu
PS: Vela zdaru
ale stvorky na vysvecku som nemaval
Stavaju sa aj horsie veci ako dojebane vysvedcko..
Tak preto si myslim, ze je lepsie sa ucit poctivo a pravidelne a budes to mat v 4. rocniku lahsie.
Ale zas nehovorim, aby vzdy vsetko vedela, prilisna poctivost neni tiez dobra
dolezite je aby si mala nieco v hlave a vedela sa vynajst