Len zopakujem reakciu z predošlého fóra o názore na Čechov:
Veľa ľudí dávno zabudlo, o čom je šport a že hlavnou náplňou pocitov voči súperovi nemá byť nevraživosť pri prehre ani škodoradosť po výhre, ale súťaživosť, vlastná snaha a rešpekt.
Rovnako by sa našli aj Slováci, ktorí by založili niečo podobné pri našej prehre a rovnako v oboch národoch je kopa (dúfam, že stále väčšina) tých, ktorí by toto v živote nespravili.
Na facebooku je každé takéto pubertálne decko hustý frajer. V realite sa naň škaredo pozrieš a doserie sa od strachu.
je mi ľúto že si robí "srandu" z Demitru....inak ma to vôbec nebere pretože sa to tak rozšírilo na FB že sa nájde niekto kto zistí zakladajúceho a potom to už nebude taká sranda pre neho...
@8 presne toto serie aj mňa, nech si pindajú koľko chcú, nech si revú koľko chcú, nech si nadávajú koľko chcú, veď prehrali so Slovákmi, ja viem, že to ich bolí oveľa viac, ako keby mali prehrať s Afričanmi... dobre beriem... ale nech nerýpu do Pala! čo im urobil? akože, nechápem, je to maximálne úbohé a trápne... už nevedia čo od dobroty? ... toto ma nasralo ako už dávno nikto a nič... Palovi pokoj a seriem na nich... ale takto?
Ja vás nechápem... Nájde sa niekde jeden nenávisť šíriaci troll a vy mu to zožeriete aj s navijakom a pustíte sa do nenávistnej hádky voči celej republike... Reportni skupinu a nerieš...
verte tomu že podaktorí slováci sú takí istí...+ keď si všimnete, nie všetkým čechom sympatizuje tá skupina...
napríklad môjmu tatovi včer aprišla smska od kolegu z prace, ktorý je moravák, v ktorej bolo napísané: gratuluji k vitezstvi, drzim palce ve finale, s pozdravem jarda... takže možno je ich menej, ale aj česi nám držia palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Veľa ľudí dávno zabudlo, o čom je šport a že hlavnou náplňou pocitov voči súperovi nemá byť nevraživosť pri prehre ani škodoradosť po výhre, ale súťaživosť, vlastná snaha a rešpekt.
Rovnako by sa našli aj Slováci, ktorí by založili niečo podobné pri našej prehre a rovnako v oboch národoch je kopa (dúfam, že stále väčšina) tých, ktorí by toto v živote nespravili.
Na facebooku je každé takéto pubertálne decko hustý frajer. V realite sa naň škaredo pozrieš a doserie sa od strachu.
ale dnes fandím Fínom, lebo ich hokej sa mi páči viac..
dnes fandím Fínom...
"Co je to ta demitra? To je nějaká pohlavní nemoc?" alebo "Ako hral včera Demitra?" .... to ma totálne dostalo.
Človek, čo niečo také dokáže napísať je pre mňa obyčajný geňo, čo nemá srdca.
napríklad môjmu tatovi včer aprišla smska od kolegu z prace, ktorý je moravák, v ktorej bolo napísané: gratuluji k vitezstvi, drzim palce ve finale, s pozdravem jarda... takže možno je ich menej, ale aj česi nám držia palce