Neskutocne mi vadi, alebo skor nechapem, proste ked sa niekto chvali alebo vystavuje aj uplnymi malickostami a prehana informaciami sam o sebe, neviem ako by som to popisala
@scumfuck to sa budes stretavat cely zivot.. ludia, asi viacej muzi skor vo vela veciach nadhodnocuju seba samych a prehanaju, robia zo seba vacsich frajerov.. a tiez vela klamu.. by si sa cudovala kolko toho co ludia povdia najma o sebe, o tom aky su dobry, pekny, bohaty, uspesny atd.. je loz
Ok počúvaj, keďže mi je ťa ľúto, ukážem ti ako to mi populárni ľudia robíme, toto je špeciálne kúzlo, spravila som ti aj ilustračný obrázok.
Na zem treba nakresliť pentagram, na každý cíp treba dať jednu z dôležitých vecí, ktoré si spomenula že populárni ľudia robia/vlastnia (sorry, viac rasta vecí som nenašla a a do stredu má ísť tráva ale je zima a nechcelo sa mi ísť von natrhať, sorry som lenivá.), 5krát obídi tento pentagram, 666x krát sa otoč na každom cípe, 4krát dupni nohou a raz za hoď o zem. Keď sa ráno zobudíš budeš populárna a budeš mať na FB 75 friend requestov a 30 lajkov na poslednej profilovke. Bye!
kašlat ich,uživaj si život,rieš seba,rodinu,priatelov...ja som toto tiež riešila dlho ale som si to nehavala pre seba lebo som nechapala čo to tym ludom prinaša...kedže su veci ktore su ovela važnejšie...prosto život je krasny a toto su zbytočne blbosti ktore trapia tvoju hlavičku viem čo hovorim
Ja? Že keď poskladám rubikovú kocku do 30 sekúnd, tak sa tvárim ako génius? Raz za dva roky zahrám nejakú hru a tvárim sa ako najväčší nerd? Mám tri vodné fajky doma, fajčím ich raz za 3/4 mesiace a tvárim sa ako najväčší vodný fajkár na Zemi?
Ja ťa vytáčam?
Nie som o nič populárnejší ako ty. A nie je to pohlavná choroba. Nikomu som tým neublížil.
Tak mi niekto vysvetlí, prečo toto nezmyselné fórum v skutočnosti vzniklo?
Ak som to správne pochopil tak tebe vadí to že niekto sa zaujíma o niekoho viac ako o teba a ďalej nechápem čo by si s tým chcela spraviť vyhlásiť proti nim vojnu? Blbé fórum o ničom videla 2 statusy alebo fotky a teraz vie o vychvaľovaní všetko niekto sa vychvaľuje denno-denne a ty dačo vidíš a už si majster sveta
Aj mňa niektoré veci vedia vytočiť hlavne keď niekto fotí jedlo čo žerie a potom to dáva na fb alebo instagram s popisom "Šmáák" a podobne alebo keď niektorí fakt píšu ako retardi statusy o ničom typu "Čajíčkujeme, papkáme"... a podobne.. vtedy sa mi dvíha žalúdok trošku
chápem ťa. ale ber to tak že ten človek v živote asi nič iné nedokázal iba to že prečítal 3 knihy. lebo niekto kto skutočne je odborník na niečo alebo podobne tak si myslím že vo väčšine nemá potrebu vypisovať všade svoje znalosti a zručnosti len tak odveci. iné je ak sa vyjadrí k nejakej téme konkretne. ale ak len tak z ničoho hodí statusy že "ja som spravil toto a viem hento a robím tamto" tak to len potrebuje machrovať a netreba tomu venovať pozornosť lebo práve o to tomu človeku ide. o pozornosť , obdiv atd.
Tebe vadia huliči a tí čo čítajú knihy ach ci bože ale včera tu si sa tak pochválila že citujem.. "(...... milujem sex aj drogy)" Sa zobuď @33 súhlasím a neni piča len trochu...
Ludia to robia z jednoduchého dôvodu, robia to preto lebo každý chce od iného počuť chválu (napr. ako s tými knihami) a robi im to proste dobre, pseudohuliči su skôr malé deti ktorým zachutilo a chcú byt cool
čo ti jebe.
každého vec čo si kam vešia, každého vec komu dá svoj obdiv...
keď ti to vadí tak ich pozabíjaj, alebo si to nevšímaj, už si sama vyber čo je pre teba jednoduchšie.
a btw, poznám chalana čo húli každý deň a dáva si to na cover photo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@hadimistr to boli priklady co som dnes videla, kazdy den sa s niecim takym stretavam, ze niekto robi zo seba nieco co nieje..
Na zem treba nakresliť pentagram, na každý cíp treba dať jednu z dôležitých vecí, ktoré si spomenula že populárni ľudia robia/vlastnia (sorry, viac rasta vecí som nenašla a a do stredu má ísť tráva ale je zima a nechcelo sa mi ísť von natrhať, sorry som lenivá.), 5krát obídi tento pentagram, 666x krát sa otoč na každom cípe, 4krát dupni nohou a raz za hoď o zem. Keď sa ráno zobudíš budeš populárna a budeš mať na FB 75 friend requestov a 30 lajkov na poslednej profilovke. Bye!
odhalila som tajomstvo našej popularity, už ma stíha boží trest že zabúdam gramatiku, fok
Ja? Že keď poskladám rubikovú kocku do 30 sekúnd, tak sa tvárim ako génius? Raz za dva roky zahrám nejakú hru a tvárim sa ako najväčší nerd? Mám tri vodné fajky doma, fajčím ich raz za 3/4 mesiace a tvárim sa ako najväčší vodný fajkár na Zemi?
Ja ťa vytáčam?
Nie som o nič populárnejší ako ty. A nie je to pohlavná choroba. Nikomu som tým neublížil.
Tak mi niekto vysvetlí, prečo toto nezmyselné fórum v skutočnosti vzniklo?
tak ale každý sa chce pochváliť nie?
Tak ich ignoruj, napíš si o tom statusik a blog...
@33 súhlasím a neni piča len trochu...
každého vec čo si kam vešia, každého vec komu dá svoj obdiv...
keď ti to vadí tak ich pozabíjaj, alebo si to nevšímaj, už si sama vyber čo je pre teba jednoduchšie.
a btw, poznám chalana čo húli každý deň a dáva si to na cover photo
ti, co sa chvalia, su zakomplexovani jedinci, ktorym nieco v zivote chyba a potrebuju na seba putat pozornost.