Minule, som si tu pozerala diskusie, a skoro mi oči vypadli... Nechápem prečo tu niektorí nadáwate na 14 ročné baby, že sú štetky a podobne... Ved tým urážate wšetky štrnástky (baby), nie len tú vašu "susedu" čo chodí premalovaná po meste... Už sa uwedo
kedze mam 14 tak ja mozem len suhlasit tak ale nielen to..vacsina ludi tu furt posiela decka pod 15 ako sa maju ist hrat s autickami a s babikami a podobne...vsak sa uvedomte chcete povedat ze vy ste sa v 14 hrali s autickami????
boze vy ste traaapny...ale vidno lebo ona tu chce riesit problem a vy tu trepete ze podla akeho pravidla vybera v??? ano mam 13...skjoro14 hehe ...ale myslim ze z vas vsetkych mam najvecsi rozum lebo mne nejde o tom ako pise ale o to CO napise...ale vy ste taky trpani ze ani neviete o com pisala lebo ste to nemohli precitat bo tam bolo w???poviem vam jedno ste len obycajny DEBILI a KKTI aj ked take slova nepouzivam ale musim lebo inac sa to ani neda povedatmyslite si ze ked ma niekto 14 a sa namaluje tak je hned stetka???tak potom vy ste co???len KKTI lebo len oni su taky sprosty...suhlasim s tvojim nazorom @0
@9 ja k tejto teme nemam co povedat, pretoze tento problem sa ma absolutne netyka, ziadne presudky v sebe nechovam, tak preco sa neopytat uplne nevinnu otazku, na ktou ma zaujima odpoved?
@10 co si tam myslel ja som len pracdu povedala lebo vsetci co su starsi kydaju na 14rocnych...ale oni vari nikdy nemali 14??? a bolo to vtedy tiez tak tiez na nich kydali tak preco si nespomenu ako to bolo ze uz vtedy mali rozum ze vedeli co robia tak reco to robia stale a stale??? keby tu bol nejaky 10 rocny-rocna tak necham ich tak nech si pisu a nekydam na nich a ze sa maju hrat s autickami alebo uz bol vecernicek tak sa spravaju len idioti
@9 dievca, a ze preco si myslia o nas 14-17, ze sme hlupe a podobne..
ty si toho iba priklad tak sa radsej neozyvaj..
a k diskusii... mas to jedno... ako ta to moze urazat?? nech si to hovoria kto chce... ty vies co robis a co nie, a nazor ostatnych ta zaujimat nemusi...
niekedy tí starší sú vačšie deti ako my mladší... @7 význam slowa štetka: žena stojúca na kraji, rohu cesty, ulice, čo stopuje autá ponúka swoje telo a pýta za sex peniaze a nie dievča w puberte ktoré ľúbi swojho chalana a sem tam sa opije do nálady, skorý sex a ožranstvo je iný problém a dáwa sa tomu iný názow ako štetka... už chápeš čo znamená teda štetka?
ach jaj detičky vašim problémom je, že už v mladom veku chcete skúšať všetky "neresti" a byť in, cool a podobne je mi vás ľúto že z detstva nemáte bohviečo
@20 prepac ale ked ti mam povedat dievcata su ovela ine ako chalani chalani mozno chcu sex alebo co ale normalne bab v takom veku nie vies niektore hladaju niekoho koho by lubili a aby on lubil ju lebo ma tazkosti a preto sa maluje aby niekoho zaujala lenzeked potom ju nazvu stetkou tak to poriadne zaboli...ale tebe to asi nevysvetlim kedze ty si chalan a ty si to nezazil ale ty NIEVIES ani len potzchy NEMAS ako to je naozaj zlaty moj
lenze toto je skatulkovanie! niesu take blbe vsetky decka v tomto veku... ja viem niektori 14 rocni naozaj su lebo vidim to na svojich pridrbanych spoluziakoch...no nie je taky kazdy kto ma 14 uplna blbost..vsak kazdy je iny a kazdy asi aj dospieva inokedy
ale vies to je reto lebo ked videli ze nejaky 14 rocni su proste blbi tak ked priu ini tak hned ze aj oni su sprosty...a mne tu idu niekde vykladat ze neskatulkuju alebo ze skatulkoovanie je len pre deti...naopak prave ONI skatulkuju
@23 tak vieš dievčatá vedia aj inak chalana zbaliť ako že sa "namachlia" či sa s ním vyspia...ale proste na to musíš dospieť...
teraz je tvoje jediné : namaľujem sa aby si ma všimol, ako keby iné nepoznáš
a potom že vám vravíme že ste kurvy, pretože keď to vaše namaľovanie sa nepomôže, siahnete po "ťažších kalibroch"...samozrejme nie všetky
Čo si to berieš tak osobne?S prihliadnutím na počet birdzovských štrnástok mi niečo hovorí, že trafená hus zagága
Denne padne x (slovom iks) vyhlásení typu ,,všetci takíto ľudia sú pohlavné orgány" a nikto sa nad tým nepozastavuje.Pravdepodobne preto, že by tým nič nevyriešil.
Ja sa ako kurva alias štrnástka necítim a tieto vyhlásenia nejako idú pomimo mňa.
akoze neviem co si myslim ale x este citat viem ja len chcem povedat ze proste je to problem akoze ked to napisu mne tak je mi to uplne jedno ale inym tak uz nie lebo viem ze to nemaju len proti mne nieco ale proti vsetkym...pre boha ja len chcem pomoct aby pochopili a vy hned vsetci ze trafena hus zagaga...viete 14tky aj vedia poooct a trapi och nieco...maju SRDCE na rozdiel od inych co nemaju...ak si to myslela mne @30
Jednoznačne súúhlasím ibaže nielen preto že mám 14..ale preto že vidím ako sa všetci správate..ty máš 14, nemáš rozum..jasné to viete komu hovorte... a keď je niekto štetka môže mať aj 300 nemusí mať hneď 14
@misa222 Pozri, mňa minule poslal do kelu 19-ročný chalan, že si mám ísť kresliť na chodník. Môj problem to nie je, to je len jeho obmedzenosť.
Ale nie o tom som chcela. Vieš, ten názor na 14-ročné holky nejako vzniknúť musel. Pozri, kde sa len obzrieš, tam nájdeš obmedzené bábiky, ktorých jediná starosť je make-up, handry, chalani a pod... Sú hlúpe, naivné, afektované, s kopou omietky na tvári, minisukničkou, spod ktorej jej vidno tangáče, s priblblými názormi a idiotským komolením slovenčiny w/q/sh/a pod. Keď toto človek vidí všade okolo, ani sa chalanom nečudujem, najmä tým starším, že omg čo za bordel nám tu vyrastá. Tak sa nedivím, že keď vidia vek 14, poprípade 13, tak sa im začínajú vyhadzovať vyrážky A tým pádom sa to všetko hádže do jedného vreca.
A po druhé na takéto veci si zvykaj, kým máš do osemnásť. O mne ľudia na prvý pohľad nevedia totálne nič, ale aj tak som často škatuľkovaná Ale tak ako je mi to dosť že šum a fuk
@17 ..u nas na dedine sa pod slovom štetka označuju velke okruhle a velmi chlpate štetce na malovanie bytov.......
.....a nechapem co sa tak stvete..sak ke dst etak smola, ak nie tak s avas to tiey netzka ako mna..a coze sa pozije slovo 14-ka?...hadam kazdy si pod tymto slovom v tychto anketach, a aj tejto pomysli dievca, 14 ročne dievca...+-1 rok...ktore sa sprava ako prostitutka a nevie sa zmastiti do koze, ze ma prsia...a nikto si nepomysli pod slovom 14-ka diavca, ktore ma ine hodnoty..a s asprava uplne inac ako som to predchvilou opisal....cize ja tu nevidim skatulkovanie......je to toto iste ako so slovom STETKA...priradili nejaky nazov na pomenovanie inej veci, ineho javu..inej osoby....alebo slovo baba...alebo kosť....
..a ked s apouyije v tomto vzyname slovo stetka...dava sa to ako prirovnanie..teda ze je jspravanie je podobne sptavaniu prostitutiek..nie ze vykonava tot remeslo...
..aani ja nemam rad W.....
ach deti..pravda boli, co? a necudujte sa, ze na vas takto hovoria..chodite zmalovane..vystrihy a tie pozy na tych vasich fotkach..no,koniec...mne to ale pride skor smiesne, ako sa hrate na dospele ..ale aby sa vam to nevypomstilo..po vonku beha dost uchylov, aby si vas jeden nevyhliadol
pozri si obeťou svojej doby.... dovolím si povedať, že pred 5 rokmi boli decká úplne iné... a za tých 5 rokov sa toho veľa zmenilo...dnes už 12 -13 ročné baby začínajú sexovať... a 14 nemá od 13 alebo 12 ďaleko.... nechcem tvrdiť, že zrovna ty si taká ale tiež si myslím, že trafená hus zagága...čo takto brať to s nadhľadom? názory tu na birdzi nezmeníš....
dalsia zabavna tema, kde nejaka sa nejake baby maju chut hadat z celym svetom, malo ludi tu vsetkych hadze do jedneho vreca ale normalny clovek vie posudit, ci sa 14 sprava na svoj vek alebo sa snazi nejako zaujat (pod tym myslim tie "stetky", tie co furt slopu a take) a potom take ktore su v psychike dopredu poznam alebo som poznal vela takych co maju, mali 13-14 a casto tie ktore najviac pili alebo sukali, furt do tych reci pindali a tie co mali rozum sa nato len povzniesli
ja sa vyjadrovať nejdem, ale poviem len toľko, že poznám enormné množstvo dievčat od 11 po 40 z čoho väčšina má 12 - 18 a niektoré sú naozaj radodajky .. ale väčšina z nich má názory na úrovni dospelého človeka a predčili by mnohých vrátane mňa .. neviem, možno som mal len šťastie, že sa priatelím práve s takými ľuďmi ..
ale inak to, čo sa aj tu opisovalo je fakt vidieť skoro všade kam sa pozrem keď som vonku .. čo už .. doba pokročila (hmm..) a zmenila sa .. to čo by sa netolerovalo keď som mal ja 13 - 15 sa teraz toleruje .. ale netolerovalo sa ani to, čo nám, keď naši rodičia boli mladí ..
# 20 holyknight : tento clovek ma dojal svojim prispevkom ked zahlasil ze bublinka(a dalsi) patri medzi deditcky...no pokkila ja si pametam...pozeral som bublinkyne fotky a on tam medzi prvimy pisal nech sa odfoti v spodnom pradle.... takze pedofilia???
no deti moje drahe...dba sa meni ako tu niekto podotkol , MY...sme sa v 14 hrali určite z inými vecami ako VY...úprimne niekto vyššie ako 16 kedy ste začali rozoberať veci ohladom sexu?? no a teraz ked som niekde kde sú "14" nepočujem nič iné ako sex...a chlapci..nehovorim že 14 sú štetky.. tvrdia to tí starší pretože oni v 14 ešte nemali take zmýšlanie... onedlho už aj 10 ročným budu nadávať do štetiek a kurwošov
Ako prepáč - ale v dnešnej dobe to je fakt neviem čo si to berieš k srdcu ak medzi túto skupinu nepatríš, tak ťa nemusí trápiť, kto čo povedal a ak áno, tak sa s tým zmier v dnešnej dobe sa väčšina machlí tak neúnosne prehnane, že je z toho "normálnemu" človeku naozaj zle a keď beháš od jedného k druhému, nadrbaná sa váľaš po treťom, tak to niečo o tebe hovorí Ako nič v zlom - neber si to zas osobne A inak myslím si, že keď sa budete v 14-tich správať ako 14-tky, tak o nič neprídete Väčšinou sa strašne snažíte strúhať "dospeláčky" a potom to tak vyzerá sorry, ale mienku o vás si vytvárate samé a určite vám nezávidím ďakujem, neprosím
@17 toto ma zarazilo...ehm... @47 má svätú pravdu ... podľa mňa nie je macherstvo,ani sexi keď sa ožratá 14-tka prechádza ulicou, na sebe tričko ehm...ak sa to dá nazvať tričkom a minisukňou alias oriťok tak vtedy sa mi zdvíha žalúdok
...chvala bohu že som tak nedopadla...mama,tata---díky
O MNE A TOM ČI SOM ŠTETKA PRE KRÁTKU SUKŇU
Z psychologického a sociálneho hľadiska je jednoznačne zaujímavé a poučné vyjsť si raz za uhorský rok do ulíc v minisukni... Keď sme mali v škole Helouvína (lebo to my deti tak robíme len pre presnosť mám 15, o necelý mesiac 16 (jupiiiiii) ale dušou som dieťa... a Helouvín ponúka možnosť mať volné vyučko a vela sa najsť : ) ) rozhodla som sa zobrať si ako masku takéto oblečenie... Minisukňa, podpätky, tričko s hlbokým výstrihom... Ako som vyšla z domu, KAŽDÁ žena ktorá išla okolo mňa, si ma trikrát pohľadom premerala od podpätku až po namalované oko a potom na mňa hodila taký nenávistný pohľad, ako keby som jej práve preberala piateho manžela... : ) Odvtedy na uliciach nezazerám na baby v minisukniach, hoc aj ak majú pravdepodobne 14 rokov : )
OBLEČENIE
Ako sa hovorí, oblečenie robí človeka... V tomto prípade zrejme platí, že oblečenie robí štetku, lebo podľa čoho súdite baby na ulici, alebo baby na birdzi? No na birdzi pravdepodobne podľa fotiek na ktorých sú - pravdepodobne, aspoň dúfam - oblečené : ) Je sranda niekedy sa na to pozrieť inak... Na tie tváričky poskrúcané do grimás od výmyslu sveta v snahe zaujať... Možno len chcú konečne chlapca, pretože všetky kamarátky sa už bozkávali a predsa aj ony by chceli zistiť aké to je... : ) Však prečo nie?
HOLYKNIGHT
Holyknight - nasledujúce moje vety neber osobne ani ako urážku. V hlbokej podstate mojej v podstate hlbokej duše voči tebe nemám nič. Voľakedy dávnejšie som si, ak sa nemýlim, čítala tvoje blogy. Myslím, že to teda bol tvoj... A mala som o tebe pocit, že si štetec : ) a to ani nemáš 14 rokov, ani nemáš vo webke fotky v krátkych sukniach, ani s našpúlenými perami... Myslím... A si štetec? Predpokladám, že nie... : ) Tak skús moc neodsudzovať mladé baby, nerob im vrásky... Vieš koľko stoja tie krémy s koenzýmom Q10?
PROSTITÚCIA
Okrem toho... Ja osobne by som neodsudzovala ani prostitútky ako také. Mnohé padli do osídiel drog skôr ako sa nazdali a neskôr im ani nič iné neostalo. Poznám skutočný príbeh o chalanovi, ktorý začal brať drogy, padol do toho, musel dealovať, ale keď nestačilo, dal drogy aj svojej babe a tú potom pásol... A bola z nej prostitútka bez toho aby spravila niečo nesprávne, možno až na nesprávny výber chalana... Ale odkiaľ máme my dievčatá vedieť, čo z vás bude v budúcnosti a kam nás privediete? Do hrobu, do druhého stavu, či na cestu pri Slovnafte...
ALKOHOL
K alkoholu... Podľa mňa je vyslovene nerozumné piť alkohol v každom veku, čiže za to, že niekto pije, ale má 20, ešte podľa mna nedostane Nobelovu cenu. Alkohol škodí ľudskému organizmu prakticky rovnako, či má rokov 14,15,16, alebo 28... Ľudí a hlavne deti, od stvorenia sveta lákalo zakázané. Tí ščítaní si asi spomenú na príbeh o Hadovi a Eve... Tí ščítanejší a svetaznalejší si spomenú, že počas prohibície v USA sa vypilo a predalo viac alkoholu ako kedykoľvek predtým. Pozeráte filmy? Obecnú školu poznáte? Neoblizujte železo... To ako povedať deťom, aby nepili... Príkladov je nekonečno. Každý, či už dieťa, alebo dospelí, najlepšie zistí, že oheň je teplý, až keď sa sami popália...
ježiiš...týka sa to teba???....ak ne tak vyser na to!aj ja mám 14 a nezdá sa mi žeby som bola ja alebo kamošky štetky...tý starší od nás...hmm je pravda že si ku nám viac dovolujú ale priznaj že my si dovolejme ku 10 ročným...aj ja si k nim viac dovolím a prečo nie ved som vyššia ...
Každý má svoj názor a ja ho rešpektujem a zase ja som ten svoj k tomuto vyjadrila. Vyjadrila som ho, lebo som ho vyjadrit chcela. Aj ja viem, že niektoré dievčatá v mojom veku sú také ako hovoríte, no týmto som chcela povedať že nezabúdajte, nie všetky sme také akými nás označujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a @bublinka222 ja suuhlasiiim ja mam rad strnastky aj patnastky sestnastky sedemnastky a osemnastky
@3 dakujem, od teba je to celkom mile pocut
piješ a sexuješ? tak si štetka...ak nie, tak nie si...jednoduché a pravdivé...
ty si toho iba priklad tak sa radsej neozyvaj..
a k diskusii... mas to jedno... ako ta to moze urazat?? nech si to hovoria kto chce... ty vies co robis a co nie, a nazor ostatnych ta zaujimat nemusi...
teraz je tvoje jediné : namaľujem sa aby si ma všimol, ako keby iné nepoznáš
a potom že vám vravíme že ste kurvy, pretože keď to vaše namaľovanie sa nepomôže, siahnete po "ťažších kalibroch"...samozrejme nie všetky
Denne padne x (slovom iks) vyhlásení typu ,,všetci takíto ľudia sú pohlavné orgány" a nikto sa nad tým nepozastavuje.Pravdepodobne preto, že by tým nič nevyriešil.
Ja sa ako kurva alias štrnástka necítim a tieto vyhlásenia nejako idú pomimo mňa.
ak samozrejme vies co to je
Ale nie o tom som chcela. Vieš, ten názor na 14-ročné holky nejako vzniknúť musel. Pozri, kde sa len obzrieš, tam nájdeš obmedzené bábiky, ktorých jediná starosť je make-up, handry, chalani a pod... Sú hlúpe, naivné, afektované, s kopou omietky na tvári, minisukničkou, spod ktorej jej vidno tangáče, s priblblými názormi a idiotským komolením slovenčiny w/q/sh/a pod. Keď toto človek vidí všade okolo, ani sa chalanom nečudujem, najmä tým starším, že omg čo za bordel nám tu vyrastá. Tak sa nedivím, že keď vidia vek 14, poprípade 13, tak sa im začínajú vyhadzovať vyrážky A tým pádom sa to všetko hádže do jedného vreca.
A po druhé na takéto veci si zvykaj, kým máš do osemnásť. O mne ľudia na prvý pohľad nevedia totálne nič, ale aj tak som často škatuľkovaná Ale tak ako je mi to dosť že šum a fuk
.....a nechapem co sa tak stvete..sak ke dst etak smola, ak nie tak s avas to tiey netzka ako mna..a coze sa pozije slovo 14-ka?...hadam kazdy si pod tymto slovom v tychto anketach, a aj tejto pomysli dievca, 14 ročne dievca...+-1 rok...ktore sa sprava ako prostitutka a nevie sa zmastiti do koze, ze ma prsia...a nikto si nepomysli pod slovom 14-ka diavca, ktore ma ine hodnoty..a s asprava uplne inac ako som to predchvilou opisal....cize ja tu nevidim skatulkovanie......je to toto iste ako so slovom STETKA...priradili nejaky nazov na pomenovanie inej veci, ineho javu..inej osoby....alebo slovo baba...alebo kosť....
..a ked s apouyije v tomto vzyname slovo stetka...dava sa to ako prirovnanie..teda ze je jspravanie je podobne sptavaniu prostitutiek..nie ze vykonava tot remeslo...
..aani ja nemam rad W.....
ja sa vyjadrovať nejdem, ale poviem len toľko, že poznám enormné množstvo dievčat od 11 po 40 z čoho väčšina má 12 - 18 a niektoré sú naozaj radodajky .. ale väčšina z nich má názory na úrovni dospelého človeka a predčili by mnohých vrátane mňa .. neviem, možno som mal len šťastie, že sa priatelím práve s takými ľuďmi ..
ale inak to, čo sa aj tu opisovalo je fakt vidieť skoro všade kam sa pozrem keď som vonku .. čo už .. doba pokročila (hmm..) a zmenila sa .. to čo by sa netolerovalo keď som mal ja 13 - 15 sa teraz toleruje .. ale netolerovalo sa ani to, čo nám, keď naši rodičia boli mladí ..
@47 má svätú pravdu ... podľa mňa nie je macherstvo,ani sexi keď sa ožratá 14-tka prechádza ulicou, na sebe tričko ehm...ak sa to dá nazvať tričkom a minisukňou alias oriťok tak vtedy sa mi zdvíha žalúdok
...chvala bohu že som tak nedopadla...mama,tata---díky
Z psychologického a sociálneho hľadiska je jednoznačne zaujímavé a poučné vyjsť si raz za uhorský rok do ulíc v minisukni... Keď sme mali v škole Helouvína (lebo to my deti tak robíme len pre presnosť mám 15, o necelý mesiac 16 (jupiiiiii) ale dušou som dieťa... a Helouvín ponúka možnosť mať volné vyučko a vela sa najsť : ) ) rozhodla som sa zobrať si ako masku takéto oblečenie... Minisukňa, podpätky, tričko s hlbokým výstrihom... Ako som vyšla z domu, KAŽDÁ žena ktorá išla okolo mňa, si ma trikrát pohľadom premerala od podpätku až po namalované oko a potom na mňa hodila taký nenávistný pohľad, ako keby som jej práve preberala piateho manžela... : ) Odvtedy na uliciach nezazerám na baby v minisukniach, hoc aj ak majú pravdepodobne 14 rokov : )
OBLEČENIE
Ako sa hovorí, oblečenie robí človeka... V tomto prípade zrejme platí, že oblečenie robí štetku, lebo podľa čoho súdite baby na ulici, alebo baby na birdzi? No na birdzi pravdepodobne podľa fotiek na ktorých sú - pravdepodobne, aspoň dúfam - oblečené : ) Je sranda niekedy sa na to pozrieť inak... Na tie tváričky poskrúcané do grimás od výmyslu sveta v snahe zaujať... Možno len chcú konečne chlapca, pretože všetky kamarátky sa už bozkávali a predsa aj ony by chceli zistiť aké to je... : ) Však prečo nie?
HOLYKNIGHT
Holyknight - nasledujúce moje vety neber osobne ani ako urážku. V hlbokej podstate mojej v podstate hlbokej duše voči tebe nemám nič. Voľakedy dávnejšie som si, ak sa nemýlim, čítala tvoje blogy. Myslím, že to teda bol tvoj... A mala som o tebe pocit, že si štetec : ) a to ani nemáš 14 rokov, ani nemáš vo webke fotky v krátkych sukniach, ani s našpúlenými perami... Myslím... A si štetec? Predpokladám, že nie... : ) Tak skús moc neodsudzovať mladé baby, nerob im vrásky... Vieš koľko stoja tie krémy s koenzýmom Q10?
PROSTITÚCIA
Okrem toho... Ja osobne by som neodsudzovala ani prostitútky ako také. Mnohé padli do osídiel drog skôr ako sa nazdali a neskôr im ani nič iné neostalo. Poznám skutočný príbeh o chalanovi, ktorý začal brať drogy, padol do toho, musel dealovať, ale keď nestačilo, dal drogy aj svojej babe a tú potom pásol... A bola z nej prostitútka bez toho aby spravila niečo nesprávne, možno až na nesprávny výber chalana... Ale odkiaľ máme my dievčatá vedieť, čo z vás bude v budúcnosti a kam nás privediete? Do hrobu, do druhého stavu, či na cestu pri Slovnafte...
ALKOHOL
K alkoholu... Podľa mňa je vyslovene nerozumné piť alkohol v každom veku, čiže za to, že niekto pije, ale má 20, ešte podľa mna nedostane Nobelovu cenu. Alkohol škodí ľudskému organizmu prakticky rovnako, či má rokov 14,15,16, alebo 28... Ľudí a hlavne deti, od stvorenia sveta lákalo zakázané. Tí ščítaní si asi spomenú na príbeh o Hadovi a Eve... Tí ščítanejší a svetaznalejší si spomenú, že počas prohibície v USA sa vypilo a predalo viac alkoholu ako kedykoľvek predtým. Pozeráte filmy? Obecnú školu poznáte? Neoblizujte železo... To ako povedať deťom, aby nepili... Príkladov je nekonečno. Každý, či už dieťa, alebo dospelí, najlepšie zistí, že oheň je teplý, až keď sa sami popália...