Tajná pošta je nedostupná. Snažíme sa problém vyriešiť čo najrýchlejšie. Ospravedlňujeme sa za poruchu.
Tajných správ je veľmi veľa, a začali spôsobovať výpadky. Urgentne riešime problém s obrovským počtom správ, v najbližších hodinách by mali správy opäť fungovať. Skús sa zabaviať čítaním blogov, diskutovaním pod blogmi, v diskusných fórach a inde na BIRDZ.
Myslím že niesi žiadná vynímka aby toto napísali len tebe.Nejde to nikomu a týchto diskusií tu bolo už nechutne veľa.
ľudia to vážne nechápete, treba to napísať po maďarsky. veď tam je jasne napísané, že je výpadok a že o pár hodín to pôjde (! Je tam napísané že máte diskutovať vo fóre, no nie stále o tom istom keď je to už 100% jasné
a ked vadi ze som alebo ze sme toto zalizila/i tak mi sem nemusite pisat niiiiic boze a ja velmi dobge viem ze to nejde 2 dni nie som zase az tak sprosta ako vyzeram cool den
jezismariakristovabohovi tak ty si este sama priznavas ze vies ze 2 dni nejdu, ze nie si taka sprosta(o com si dovolim pochybovat) a vies co sa deje, a aj tak zalozis taku prijebanu diskusiu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Tajných správ je veľmi veľa, a začali spôsobovať výpadky. Urgentne riešime problém s obrovským počtom správ, v najbližších hodinách by mali správy opäť fungovať. Skús sa zabaviať čítaním blogov, diskutovaním pod blogmi, v diskusných fórach a inde na BIRDZ.
Myslím že niesi žiadná vynímka aby toto napísali len tebe.Nejde to nikomu a týchto diskusií tu bolo už nechutne veľa.
Veď najskôr rozmýš+ať,potom konať/písať
To ja sa asi idem zabiť,ách,prosím nejdu mi správi,môj život nemá zmysel...
Inak,v škole som stratil pero a asi budem musieť navštíviť psychiatra.Viete aké je to traumatizujúce?Pomóc!!!
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
ostatne asi uz aj vymazali alebo co lebo myslim ze ich tu bolo viac
I tak by nikoho nebavilo s tebou pisat
a ked vadi ze som alebo ze sme toto zalizila/i tak mi sem nemusite pisat niiiiic boze a ja velmi dobge viem ze to nejde 2 dni nie som zase az tak sprosta ako vyzeram cool den
Pokec
Myspace
Skype...to je len to čo využívam ja (okrem Pokec).
Správy sa dajú písať nekonečno veľa spôsobmi.
Aj e-mail máte a 99999999999 iných spôsobov.
To vás zabije keď si nemôžete písať cez birdz pár dní?
smiley:
LOL
prepacte, nic lepsieho mi nenapadlo
Tuším sa fakt blíži tá apokalypsa
Pawlo: Úplne presne vystihnuté
Inak niekde som tu videla nápad aby sa dal na stránku taký veľký oznam ako bol pre kvasinku keď úradoval... vcelku by som s tým súhlasila
veď keď už nejdú správy, tak si aspoň na týchto diskusiách cvičíme nervy...
Ježiš nevieš čítať čo sa stalo s TS? a keby si pozrela staršie diskusie,tak by si možno aj tam niečo našla(nie možno,ale určite! )