Toto neni len taká diskusia, že čo si mylíte na EMO.....Ja sa Vás chcem opýtať na základe čoho ste dospeli k tomu názoru o EMO..
no tak ja by som sa chcela tu vas opytat ze ako emo styl chapete...ci mate len skreslene nazora ako vecsina emakov.....lebo emo neni len o rezani a plakani....
emo vzniko povodne z emocionalneho punku...ale ak ste si vsimli dnesne EMO..je sklbenina punku(odznaky, uzke gate ), hip-hopu( tie tenisky a siltovky), metalu (Cierna)...a ta ofina to uz je len doplnok
emo = emotional hardcore , vznikol daavno(80-roky) pred tym nez ho stihli zhovadit psychicky narusene deticky, ktore sa asi chceli zaclenit do nejakej subkultury (alebo ako to mam nazvat) podla mna to bolo praobicajne HC-cko z ktoreho niektorí spevaci sa vyznacovali tym ze, muziku prezivali velmi EMOtivne. To ze tento zaner zdegenerovali nejake individua (prepokladam USA), to je uz na innu temu. tot moj nazor ako to vidim ja.
proste mne sa emo styl celkom paci..akoze len niektory...na ktorych to fakt ze vyzeradobre..chapem niekto miluje styl emo..ale nenavidim na emakoch to ze jak sa spravaju a tie traposiny-ze rezanie abo take blbosti..to by som vrazdila takych ludi...nenavidim to...co si ma co ublizovat?ma cas?nudi sa???naj si kupi psa a naj sa stara onho...
no pod EMO vidím dlhú ofinku, škaredo vygechlené dievčatá, vychudnutých chlapcov...všetko s čiernymi linkami na očiach, hovno vidia (ako ja ale ja nie som EMO) l
Stačilo si prečítať staršie diskusie a prečítať čo si o tom ľudia myslia a nebolo treba zakladať zbytočné témy a zas to tu rozpitvávať pretože aj tak ťa väčšina zjebe
Bože ste ako malí všetci...ako keby to nebolo jedno, ži a nechaj žiť, nie? @12 japonsko nie USA Viem o čom je emo a je vám to jedno, tak si tie blbé pripomienky k tomu enchajte, trápne vysvetlenia "skratky" EMO sú už riadne staré a otrepané a ked niekto vie len urážať, mal by sa dať liečiť...a ostatok, čo emo uznáva, by mohol prestať poukazovať na to, tých tém je tu už vážne dosť!
EMO bol styl, ktory z velkej casti vymrel a bol dost namakany, hudba hard-rockova a spev precitoval (velmi talentovany) spevak podla temy, fajne sa to pocuvalo... toto nove komercne "emo" je skor styl obliekania, ale niektore holciny su dost fajne v tom
Ked sa to hodi, preco nie ? aj to su ludia
EMO same o sebe nie je zle..skratka EMO vznikla zo slova emotional ( citlivy )
a taktiez styl hudby EMO tiez nie je zly, ale EMO dost dosrali pozerske decka, cize asi preto vnimam ja a 99% zvysnej populacie EMO ako cisty marketing.
Vacsionou tomu prepadaju decka, co nevedia , co so sebou, chcu byt niecim zaujimave atak sa stanu EMOm...
ja som emo som rád že som tento štýl našiel a spojil som si ho z hip hopom
emo je podla mna velmy slobodný štýl možeš si vnom robit čo chceš nie su žiadne posrané pravidla aj ked sa na nete najdu ale je to pič.vina ja som emo kvoli tomu že mam rad emotivnu hudbu a city a neni to tak že poznam city iba smutok depki atd aj lasku a štastné pociti a hlavne otom je emo ja som citlivý mám taký učes čo vela aj tak neznamena ale patrý to ktomu nerežem sa a nemam to v pláne,ale obliekam sa ako hiphoper pretože obtiahnute obločenie neznašam a vobec niesom nejak vychudnutí
je ot takto ked sa začne nejaký hiphoper rezat a budu to ponom opakovat aj z hiphopu sa stane opovrhovani štýl a oto ide že tí istatný sa riadia ludmi nie mi emáci uvdomt si podla čoho sa riadite vi hovorite že mi nemame vlastný nazor že sme len sporste decka ale čo vi to vi sa riadite nazorom večiny na emo hmm...
emo styl sa vyvinul uz nieked v 80tich rokoch,len teraz si deticky-moji rovesnici myslia,ze to je velke boom...a ked chcete byt IN musite byt EMO!!! ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Stačilo si prečítať staršie diskusie a prečítať čo si o tom ľudia myslia a nebolo treba zakladať zbytočné témy a zas to tu rozpitvávať pretože aj tak ťa väčšina zjebe
Ked sa to hodi, preco nie ? aj to su ludia
a taktiez styl hudby EMO tiez nie je zly, ale EMO dost dosrali pozerske decka, cize asi preto vnimam ja a 99% zvysnej populacie EMO ako cisty marketing.
Vacsionou tomu prepadaju decka, co nevedia , co so sebou, chcu byt niecim zaujimave atak sa stanu EMOm...
emo je podla mna velmy slobodný štýl možeš si vnom robit čo chceš nie su žiadne posrané pravidla aj ked sa na nete najdu ale je to pič.vina ja som emo kvoli tomu že mam rad emotivnu hudbu a city a neni to tak že poznam city iba smutok depki atd aj lasku a štastné pociti a hlavne otom je emo ja som citlivý mám taký učes čo vela aj tak neznamena ale patrý to ktomu nerežem sa a nemam to v pláne,ale obliekam sa ako hiphoper pretože obtiahnute obločenie neznašam a vobec niesom nejak vychudnutí
je ot takto ked sa začne nejaký hiphoper rezat a budu to ponom opakovat aj z hiphopu sa stane opovrhovani štýl a oto ide že tí istatný sa riadia ludmi nie mi emáci uvdomt si podla čoho sa riadite vi hovorite že mi nemame vlastný nazor že sme len sporste decka ale čo vi to vi sa riadite nazorom večiny na emo hmm...