Preco prave ja mam take sproste stastie na nasilnikov...odmalicka az do teraz ma chce kazdy znasilnit a do postele...nemam nato nervy stale niekto pride zamnou s tym priblblim napadom.Uz sa neraz stalo ,ze som utekala pred nasilnikom.Pritom nepatrim medzi
spravil ti to jeden kamos? ako ta znasilnil? a to tak policia? Alebo to len tak pises ale to je potvrdit nemozem. nemozes povedat, ze su chlapy svine. Kto to povie je potom prijebany na skrze. Su urcity nadrzanci a niektory nie su tak to proste chodi. chodievaj s ocom vonku alebo s kamoskami. zasa tu nepis, ze ta chce kazdy iba znasilnit a uzit si s tebou ked nie si zianda miss-ka. toto nezbastim. ak mas vazne problemy z obvinenenim a kazdy ti toto pise daj to na policiu a bude to riesene ako trestny cin. ci ti to niekto napisal alebo nie jedna sa uz o vyhrazku co je vlastne trestne.
neverim ak si dala na policiu a nic s tym nerobia obrat sa na europsky sud a prečdovsetkym by som dal na sudne konanie aj policu ze s tym nic nerobia. spysali zapisnicu? ak nie tak vlastne nic nebolo a nidky ti nic nikto nesrpavil. a taktiez ak nepouzil kondom a ty si sa umyla tak tazko nieco dosvecit. ale moze dosvecit aj ine veci ako pot (dna) alebo aj ine veci len to by si sa nemohla umyt a ist ihned na policiu ale to by nikto nespravil. ale podla man by v tom museli daco robit alebo vysetruje sa to ale ty o tom nevies
akoze absolutne nechapem teraz ! som cakal nejaku 13 ,ktora sa nasrala ,ze si nevedela vybrat medzi 5 chalanmi ale totooo!! kup si pistol a vsetkych tych kktov strielaj...normalne bez respektu im naloz do cela...chudaci plesnivi...
Mne sa našťatie este nestalo, zeby ma chcel niekto znasilnit. Ale ked som mala 17 a isla som sama na bike po takej polnej ceste, tak zrazu z nicoho nic zastalo pri mne drahe auto a v nom taky namakany idiot a ze ci s nim nejdem domov na kavu. A ja ze kavu nepijem. A on ze tak si mozem vybrat. A ja zasa ze nemam na nic chut. A v kuse sa ma pytal take kraviny, az nakoniec sa ma spytal, ze ci si nechcem zarobit, ze by si ma rad odfotil bez spodneho pradla. Ale to som sa uz fakt zlakla a chcela mu zdrhnut. Chvilu isiel este za mnou, ale nastastie ho to omrzelo. A tiez som neni nejak výnimocne krasna.
A ty to mas blbe, byt tebou tak by som nevychadzala z domu ani na krok. Alebo sa fakt naucila to karate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A ty to mas blbe, byt tebou tak by som nevychadzala z domu ani na krok. Alebo sa fakt naucila to karate
Fakt byt na tvojom mieste, tak nosim cely army-shop pri sebe
Doporucujem tento kaser...
Potom by ti uz aj hadam dal pokoj a ked nie tak 500.000 Voltov by ho uz hadam malo presvedcit
» www.army-shop.cz/index.php?actio...