ked potrebujem niečo vypočítat s vysokou násobilkou tak použijem kalkulačku a mám piči sa s tým srajkat aj ked to viem vypočítat....aspon mám istotu ze to mám dobre a medzitým mozem premýslat nad iným
V casoch smartphonov pocitat nieco inde ako na kalkulacke (pokial to nevies z hlavy) mi pride asi tak efektivne ako posielat niekomu fyzicke listy. Nechapem ake su na to motivacie...
no.. ked budem robiť nejake testy kde nemôžem používať kalkulačku a budem už tak zdeptana z toho, že neviem počítať, budem si kresliť čiarky, takže dík za objav, ja ho určite využijem
@elemia v com je nieco osobne a rukou pisane super? pre mna osobne su tam same nevyhody od nutnosti ist si pre list do schranky, cez trvacnost papiera az po skladovanie. Nehovoriac o tom, keby mam taky list pisat ja. Pero drzim v ruke raz za mesiac ked v banke vypisujem depozit na najom, cize napisat list by mi trvalo asi tak pol dna cele zle
@notme hej poznam, moja priatelka je presne taka ista ale som ju nalomil uvazovat nad kindlom na com som hrdy, kedze je ten typ, ktory preferuje knihy argumentujuc tym, ze VONAJU omg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak ide o niečo osobné a rukou písané.
Jeden mudrejsi jak druhy.
si budem cele noci násobiť Hhhhhhh
anyway, len tazko si mozem predstavit, ze by baby leteli aj na nasobenie velkych cisel z hlavy