@xhtml a aky to ma zmysel prosim ta? a neviem o co ti ide...ale do veku pindat je uz dost dole mozes mat pre mna za mna 25 a nic nezmeni moj nazor na teba ...
@fxx ??? to posledne video nie je PRIMARNE pre birdz a nehodi sa sem.. ani nevies o com bolo staci, ze ho mam ulozene v pocitaci. ale na druhu stranu, nemal by som brat reakciu 17 rocneho rapera, ktory pozera fotky dievcat na birdzi, onanuje nad nimi a kazdu jednu komentuje "pekna, krasna", vazne
@xhtml teraz sa vazne smejem si smiesny ako ma mozes sudit ked ma nepoznas?? nie nie...ja tu vazne nebudem nic rozoberat a pisat argumenty cez 300komentov... si smiesny vacsina uz vie ze si psychicky naruseny,to branie drog a alkoholizmus na tebe zanechalo vazne nasledky necham ta vtom..
@xhtml naco zvyraznujes to onanovanie? lebo som k tomu nic nepovedal?? nezaujima ma to proste..za to ze kvoli takymto tvojim "hadkam" fajcis 30cigariet denne,si myslis ze ma urazis ci naseres? vsetci vieme ze si blby,tak naco riesime... dokazem argumentovat az by si si sa posral,ale na nete??? naco preboha??
@fxx ked ma nieco nezaujima mam na haku a nepresviedcam nikoho, ze ma to nezaujima..to je take..ze silou mocou presvedcit chces smajlami, ze ja mam na haku..ha ha..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A cenu za najdebilnejší strih, kameru, réžiu, pointu, herca v hlavnej ulohe, herca vo vedľajšej ulohe, hudbu zííískavýýý XHTML. tlesk tlesk
38 sekunda - zeby reakcia na lvankinu diskusiu?
pre niektorych ludi musi byt velmi tazke chovat sa spontanne, robit si srandu so seba sameho.. chapem
a ked je birdz blbost tak preco sem chodis?
to som este nepocula taký názov....
len neviem aký má s tým súvis tá anketa...
ale šak čo, normálne video...
ty robis to iste.. vymlete decko, chod onanovat nad fotkami