@xorapoixx tak keby vsetko vyhra sagan by to bolo idealne, ale teda osobne nad tymto nepremyslam, uplne sustredim vsetko svoje nadsenie do peta a nech obhaji zelene triko a tym vyrovna doterajsi rekord
@N0win0u to by bolo moc fajn , to triko dá verim tomu cave po dnešnej etape a páde napol odstavený takže už iba taký kittel a greipel len ma serie to že dnes nevyhral ..
cavendishovi neskutocne pomaha omega pharma quickstep tak som ho aj lutoval ze spadol .. ael tak co uz .. hlavne ze sagan bol v predu a nepadol ... lebo podla mna nema taku podporu v cannondale ako greipel kittel a cavendish ..
@Enemy11
tak v cannondale mu vôbec nepomáhaju ku konci tam ma možno takých 2 ľudi a ani ty mu extra nepomáhaju , ja sa najviac obávam kittela lebo on má na ten zelený dres
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to je fajn .. a tvoj favorit na víťazstvo ?
tak v cannondale mu vôbec nepomáhaju ku konci tam ma možno takých 2 ľudi a ani ty mu extra nepomáhaju , ja sa najviac obávam kittela lebo on má na ten zelený dres