Chcem si kupit novy notebook, ale mam podmienku - musi mat trackpoint. Za posledne roky som si nan tak zvykol, ze touchpad prakticky nepouzivam. Mam dojem ze touchpad je strasne pomaly a nepresny.
Problem je, ze v predaji je malo pocitacov, ktore mi vyho
Looool to čo je to by som sa nikdy nenaučila používať, ale tuším je to na niektorých školských kompoch, len som to nikdy neidentifikovala ako funkčný prvok. Vyskúšam
Neviem co je na tom take presne, ale nikdy sa mi to nepozdavalo. Ano standardne touchpady na vacsine windows notasov stoja za babkinu vadzinu (aj ked niektore firmy su na tom celkom dobre), ale na macu je to jedna basen. Ani si nepamatam, kedy som naposledy drzal mys v ruke.
uf to je taka ino ktoru fakt nikto netuší...
ved jasne že lenova to maju od nich (doma mame ešte starý komp na ktorom je logo IBM a aj lenovo číslo modelu presne neviem, ale fajna mašinka je to aj na svoj vek a tiež ma kliťák...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
HP Elitebook
Dell Precision
neviem ci by som si zvykol
uf to je taka ino ktoru fakt nikto netuší...
ved jasne že lenova to maju od nich (doma mame ešte starý komp na ktorom je logo IBM a aj lenovo číslo modelu presne neviem, ale fajna mašinka je to aj na svoj vek a tiež ma kliťák...)