Transsexualita - tolerancia??!! alebo predsudky??!!
mam jedneho ??kamarata?? ktory sa citi byt viac dievcatom ako chlapcom. na nete sa stretava s kladnym pristupom a tolerantnymi ludmi ale zije na dedine kde sa hanby to povedat..... ste k takymto ludom tolerantny alebo ich odsudzujete??ps: nie je to nikto
ja tolerujem vsetko lebo na svete je uz naozaj asi VSETKO mozne....a hento ma nejake prejavy?? ako asi trochu v spravani ale ved pokial nikoho neobtazuje...co sa mu nekto do toho j..e??
ja tolerujem skoro kazdeho, hlavne nech je stastny to je podstatne, a odsudzujem ludi ktory by sa mu vysmievali alebo inak by mu robili zle, nenavidim ludi ktori sa rypu do niecoho co by ich nemalo ani trosku zaujimat, ako hovorim hlavne nech je stastny aky je je jeho vec
ťažko je to takto povedať, nikdy som sa s takým človekom nestretla. nebudem to tu hrať na najtolerantnejšiu osobu vo vesmíre, lebo to proste neviem posúdiť.
kedysi som nemohla vidieť dvoch chlapov spolu, prišlo mi to strašne nechutné. ale zvykla som si, nemám už proti homosexuálom vôbec nič, a ešte keď sú aj milí, tak s nimi rada hodím reč..
a prípad tvojho kamaráta je v prvom rade smutný, musí to byť strašné, "byť väzňom vo vlastnom tele", keď to mám povedať tou najgýčovejšou frázou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kedysi som nemohla vidieť dvoch chlapov spolu, prišlo mi to strašne nechutné. ale zvykla som si, nemám už proti homosexuálom vôbec nič, a ešte keď sú aj milí, tak s nimi rada hodím reč..
a prípad tvojho kamaráta je v prvom rade smutný, musí to byť strašné, "byť väzňom vo vlastnom tele", keď to mám povedať tou najgýčovejšou frázou...