Aj keď trap sa stal "známy" niekedy v priebehu minulého roka, pozná ho pomerne málo ľudí , preto sa pýtam poznáte tento hudobný štýl a čo naň hovoríte?
@marleymt Áno a áno, ono to ma v podstate niečo z dupstepu niečo z grimu , housu a vraj aj hip hopu....ja som sa k tomu dostala cez pohodu a grape na oboch festivaloch to bolo medzi ľuďmi dosť populárne
A na space music summer o tom hovoril Ego , funny celkom...
Patrí to medzi moje obľúbené štýly a mám aj značku podľa toho odvodenú.
Tento štýl je známy už dosť dlhú dobu u niektorých raperov napr. Asap Rocky, Waka Flocka, Cheef Keef ale väčšinou to sú len intrumentálky bez vocalov alebo textu. Dosť to rozvinul aj dubstep a podobné edm. Mieša sa to strašne a začína to byť komerčné pomaly.
Poväčšinou sa to Slovákom nepáči ale tak je to vec v kusu počúvať také niečo rád mám proste v uzatvorenom klube nejaký banger, ktorý rozduní steny až do základov a toto je ten správny štýl nato ako kamoš producent dubstepový hovorí ( dubstep bez dropu ) to len kvôli že drop neexploduje ale imploduje
ak chceš pošlem ti do TSky pár vychytaných channelov mám ich tak v miernom hojnom počte.
ale pravdažééé, tento štýl bol špeciálne vyvinutý pre malopestovateľov - ovocinárov a zeleninárov. stačí to púšťať v pravedelných intervaloch a hlodavce, krtkovia a iní škodcovia prakticky z pozemku vymiznú
Hmm, pozoruhodne co vsetko sa dnes este povazuje za hudbu...
Nic proti vkusu tych co sa to paci, kazdy nech si najde to svoje (-: . Mne v tom chyba...hmm, melodickost, hudobne nastroje, skratka ta esencia co robi hudbu hudbou. Ale to sa netyka iba tohto stylu, ale aj niektorych inych, co su v sucasnosti "in".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a to som už počul aj lady gagu !
trap nepoznam
A na space music summer o tom hovoril Ego , funny celkom...
Tento štýl je známy už dosť dlhú dobu u niektorých raperov napr. Asap Rocky, Waka Flocka, Cheef Keef ale väčšinou to sú len intrumentálky bez vocalov alebo textu. Dosť to rozvinul aj dubstep a podobné edm. Mieša sa to strašne a začína to byť komerčné pomaly.
Poväčšinou sa to Slovákom nepáči ale tak je to vec v kusu počúvať také niečo rád mám proste v uzatvorenom klube nejaký banger, ktorý rozduní steny až do základov a toto je ten správny štýl nato ako kamoš producent dubstepový hovorí ( dubstep bez dropu ) to len kvôli že drop neexploduje ale imploduje
ak chceš pošlem ti do TSky pár vychytaných channelov mám ich tak v miernom hojnom počte.
pár ukážok
To už čo je
fakt ako so vsetkou serioznosťou, čo som si myslela že na pokerface nepoviem, je to skvelý song!
niektore pesnicky ma zle, hlavne tie starsie co su velmi disco, ale album born this way uz bol o dost lepsi a tento snad bude este lepsi
este je u nej plus, ze na rozdiel od katy perry a pod. si pise texty a robi hudbu sama
Nic proti vkusu tych co sa to paci, kazdy nech si najde to svoje (-: . Mne v tom chyba...hmm, melodickost, hudobne nastroje, skratka ta esencia co robi hudbu hudbou. Ale to sa netyka iba tohto stylu, ale aj niektorych inych, co su v sucasnosti "in".