cau Birdzaci.... nechceli by ste sa podelit o svoje trapasy alebo tárpne situácie.... teraz je to mozno uz len na smiech, ale vtedy ste sa isli prepadnut pod zem, co? ... ja som ich zazila vela, ale tak spominam si na jeden, kt. zostal v pamäti mnohých :-
Často sa mi stáva, že idem s niekým do obchodu stojím pri regály, rozprávam mu a keď sa k nemu otočím, stojí tam niekto úplne cudzí a usmieva sa.
No najväčší trapas som mal s týmto v jednom bare, keď som sa potajomky priblížil k mojej frajerke, zozadu so ju objal okolo hrude a pobozkal na krk a keď sa otočila, bola to cudzia pani s podobným účesom. Moja frajerka sedela vedľa a pozerala na nás.
ja mám taký celkom nevinný trapas. Keď som bol decko (rozumej piatak na ZŠ), tak som bol odpovedať z biológie. Vedel som to na jednotku, tak mi ju učka zapisovala a posadila ma do lavice. Sedel som akurát v prvej lavici pred katedrou. Ona mi zapisovala tú jednotku do klasáku a zatiaľ nastrčila ruku. Ja som bol v pomykove a nechápal som, čo odo mňa chce. Tak som sa vynašiel a podal som jej ruku . Ona zdvihla oči a prekvapene sa pozrela a povedala: "Máš pravdu, gratulujem ti k tej jednotke, ale ja som chcela žiacku knižku." A celá trieda vrátane mňa rehot...
@Bluepanter Facku som nedostal, lebo som sa ospravedlňoval o106 a bolo na mne vidieť, ako mi je to trápne a že ma to mrzí. skončilo to všeobecným smiechom jej aj okolia.
tak mne sa stal treba taký, že bola hodina nemčiny...patrím medzi začiatočníkov, ale to nemá s týmto veľkú podstatu...učiťelka ma vyvolala a povedala nemecky že či možem prečítať jeden článok a či sa s ňou budem baviť...lenže ja som v tu chvíľu nedávala moc pozor, lebo som sa tešila zo známky čo som dostala z testu...takže teraz bola menšia pomlka, nevedela som, čo po mne chce, ešte ku tomu nemecky, tak som si myslela, že mám prečítať posledné slovo čo bolo v článku. Tak som povedala Nein (ne). A ona na mňa, že ja sa s ňou nechcem baviť...v triede bol výbuch smiechu ale rýchlo som povedala, že došlo k nedorozumeniu a opravila sa
dneska sa mi taky fajny stal =D zrazime sa hlavami s kamosou uprostred pizzerky, vidime vsetky hviezdicky a kike odleti penazenka na vedlajsi stol, tam ju chyti nejaka tetka. kika:,,kde je moja penazenka?" ta tetka ,,ja ju mam!" a my s rehotom sme vysli prec =D sa cudujem ze sme nezabudli zaplatit =D=D=D
heh ja mám taký menší trapas..keď som mala asi 10 či 11 rokov..som šla do Metra nakupovať so starkým a tam môžu len deti od 12 rokov alebo ako alebo musia mať 160cm..no to je proste jedno..a ja hrdo som si vykročila do Metra a teta sa pýta pri informáciách. a slečna (rozumej ja) má koľko?..a ja s takou hrdosťou som povedala:162cm a starký a tá teta sa začaali smiať..a ja som nechápala..a potom mi to došlo..celkom milý trapas
@jana2710 prepac, ja som taky nechapavy clovek.... mam stráááááááásne dlhé vedenie... co ti doslo? mne to nedoslo... co bolo zle na tvojej odpovedi, ze mas 162 cm? hmm?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No najväčší trapas som mal s týmto v jednom bare, keď som sa potajomky priblížil k mojej frajerke, zozadu so ju objal okolo hrude a pobozkal na krk a keď sa otočila, bola to cudzia pani s podobným účesom. Moja frajerka sedela vedľa a pozerala na nás.
ja mám taký celkom nevinný trapas. Keď som bol decko (rozumej piatak na ZŠ), tak som bol odpovedať z biológie. Vedel som to na jednotku, tak mi ju učka zapisovala a posadila ma do lavice. Sedel som akurát v prvej lavici pred katedrou. Ona mi zapisovala tú jednotku do klasáku a zatiaľ nastrčila ruku. Ja som bol v pomykove a nechápal som, čo odo mňa chce. Tak som sa vynašiel a podal som jej ruku . Ona zdvihla oči a prekvapene sa pozrela a povedala: "Máš pravdu, gratulujem ti k tej jednotke, ale ja som chcela žiacku knižku." A celá trieda vrátane mňa rehot...
a na svoje .. teraz si neviem spomenúť