no, mam trosku pokazeny zips na rifliach tak sa mi stane ze chodim po skole s rozopnutym zipsom =D=D=D
Minule som bola s kamaratom v lidli a on siel tesne za mnou dnu, apson som si myslela, a tak som ten ,,kolotoc" roztocila za sebou aby nemohol prejst a za mnou daky cudzi clovek =D s takym vrazdenym pohladom to zastavil, presiel a kamarat az za nim a sa rehotal ako blby
Mne sa minule stalo.... Hrali sme v jednom klube a na konci ako býva zvykom som mala predstaviť kapelu.. tak som začala ... "Sólová gitara - Tomáš, Basová gitara - Krišo, Bicie - Rudo, Klávesy - Matúš, No a spev - Ja - Maja... potom dlho ticho a vypotila som Heeeej a doprovodná gitara onéééén ten - aha Lubo
@14 no nič že oni cvičili, mali deň otvorených dverí, boli sa tam pozerať nejaký ľudia a v tom ako oni robili divné cviky otvorili sa dvere a čumelo na nich 10 ksichtov
hej..minuly vikend ked som sa sa opil a pri odchode z baru som chcel bozkavat barmanku a snazil som sa kupit poldeci za obciansky..dlhsie do toho baru nepojdem
Dnes som sa snažil odpľuť zelený hrdlový "chriacheľ" a kedže som žul žuvačku tak skončil aj so žuvačkou oproti idúcej slenčne na topánke... Ospravedlnil som sa a kráčal som ďalej.
pre mňa je už trapas keď rozprávam nad otvoreným zošitom spolužiaka a zrazu po dopovedaní niečoho sú na jeho zošite kvapky slín. už to je pre mňa vždy každodenný zápas s trapasmi. na väčšie sa mi nechce spomínať alebo si nespomínam.
@h8u no mne sa stalo niečo podobné akurát že ja som si nevšimla, keď som vystupovala z autobusu, že sa mi na zadok prilepila sukňa a krásne som polke mesta ukázala aké mam tangá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Minule som bola s kamaratom v lidli a on siel tesne za mnou dnu, apson som si myslela, a tak som ten ,,kolotoc" roztocila za sebou aby nemohol prejst a za mnou daky cudzi clovek =D s takym vrazdenym pohladom to zastavil, presiel a kamarat az za nim a sa rehotal ako blby
Mali sme deň otvorených dverí... Telesnú... Robili sme voľajaké divné cviky, divná hudba v pozadí... A zrazu sa otvorili dvere A tam asi 10 ľudí
mne sa stava najnovsie na autoskole ked mi skape motor tak to povazujem za trapas lebo to je moja totalna neschopnost ale nestava sa to casto
@malapohroma aj ja