Moj cely zivot je trapas. Ja ich nejako nevnimam ako negativnu skusenost, ale ako nieco, co sa stalo, spravil som naschvál alebo co a idem dalej. Potom ked si na to psomeniem sa zasmejem s kamosmi abo sam nemam asi nic konkretne
ale teraz som si spomenul, nedavno som isiel vlakom rano do KE, klasika sluchadla v usiach a tak.. prisadol som si k starsiemmu panovi, ktory bol rovnako nesocialny ako ja, iba ze cital noviny. ale prisadlo si aj dievca, celkom sympaticke, pohladne. tak sem tam mi k nej ocko zabehlo, sa nam raz ci dvakrát stretli pohlady. starsi pan vystupoval v kysaku a ked vychadzal z kupe ta tahal kufor za sebou a niekto z nas musel dvihnut nohy na sedadlo aby presiel, kukol som na nu sa usmiala, som sa usmial i ja som dvohol ja nohy po chvilke si uvedomila, ze tiez ma vystupit ta ked vychadzala z kupe ta pekne pozdravila "ahoj".. ja cez moje sluchadla, rannu unavu a vseobecnu asocialnost som sa zmohol len na prerusovane "do-vi-deňja"
Inak raz sme so sestrou zacali kyvat takej tete , lebo sme si mysleli, ze to je nasa starka a ona nam tiez zacala kyvat a bezali sme za nou a my ze jaj vy nie ste nasa starka a ona mojej sestre jaj ty nie si terezka a tak sme ze aha a vsetci isli vlastnym smerom
Veľa vecí. Napr. Idem vo výťahu, ohnuta, zapinam korčule ešte a zrazu sa otvoria dvere na výťahu a tam stojí človek. Alebo bežne, pozdraví mi niekto 30+ a ja automaticky poviem "ahoj".
Alebo raz som bola V antikvariate a spadlo mi asi 5 kníh za poličky, a ja som myslela, že som nenápadná, tak som sa tvárila, že ja nič. Potom prišiel predavač a že vám tu niečo spadlo? Ta samozrejme, ja nevinný ksicht, že 1 kniha, on odsunul poličku a tam 5
... ale jeden čo sa mi stal naposledy sem dám prišiel som do random reštaurácie, hneď pri bare som sa spýtal, že aké majú menu na dnes, tak som povedal, že super ... išiel som si sadnúť prišla ku mne čašníčka a pýta sa ma, čo si dám ... vravím denné menu.. a ona že aké ... ja vravím, že neviem, že som už zabudol, že aké sú v ponuke .. mala so mnou toľko pochopenia, že mi potom čítala z lístka a počkala kým si vyberiem ... potom ako odišla som si všimol, že na stole ležia dva jedálne lístky .. a celý čas tak na mna potom divne kukala, čo som za retarda
Tak mne sa naposledy stalo ze volam v den riaditelskeho volna profesorke hudby klavira ze dnes nepridem na hodinu lebo to nestiham. A ona mi poslala SMS ze ked to teda nestiham ci nepridem skor. A ja som jej odpisala ze mame triednickú hodinu a ona mi nato: sak vy mate riaditelske volno (ps newiem ci som to zrozumitelne napisala ale hope never dies)
V triede sme si hádzali balík vreckoviek a práve do triedy prišla učiteľka a som jej náhodou hodil vreckovky do hlavy tak mi povedala že ju mám pohladkať.. teda som ju potom hladkal po jej vlasoch
To mne sa deju furt nejake trapasy.. nastastie mam milosrdnu pamat Napriklad som otvarala nejake bananiky v cokolade v buse lebo som chcela ponuknut aj kamosa a samozrejme baninky skoncili vsade navokol Alebo to uz som raz pisala, jedna nevidiaca u mna platila kreditkou a ona ze neviem ci som spravne zadala pin a ja ze nevadiii uvidiiime alebo 2 ciganky kupovali niwco ako mejkap a ja ze asi dame tmavsi nie?
A este raz sme isli s bratom na pizzu lebo sme boli hladni a brat mal chut na pizzu lenze to bola taka na urovni pizzerka a vsade sedeli pariky a A ten casnik bol pravy talian, uviedol nas k stolu- kde by ste chceli sediet? Tu? Alebo aj tu je dobre.. A ja ze jemiinky to je trapas on si mysli, ze spolu chodime Sviecky nam zapalil! Potom nam tak elegantne doniesol menu a take reci ze co si dama vyberie? A na pitie co dame? Nejake vino? A ja ze kofolu capujete? Nie. A pivo mate ake? Tak si dame to pivo. No, dama vie.. a tak elegantne odniesol pohare na vino zo stola. A ja uz som proste nemohla a tak som mu povedala pozrite toto je moj brat a my sme tu dosli na pizzu lebo nic ine nebolo otvorene
tak keď som mala 13 rokov a bola zima dostala som svoje prvé čižmy na podpätku so školou sme mali ísť na vianočný koncert, ja veľká čaja, že sa s nimi predvediem som si ich dala na seba a ako som už šla domov celá happy, aký úspech zožali nejako sa mi skrútila noha a ja v mojej bielej vetrovke s bielou kabelkou som sa pred všetkými rozpľaskla s buchotom na zemi... tak taká čaja som bola
alebo keď som si našla terajšieho priateľa, ktorý ma dosť nezvyčajné meno a nejako som ho zabudla (počula som ho v plnom znení len raz inak furt prezývka) a raz som ho oslovila trošku skomolene... nadšený nebol
alebo raz som chcela urobiť dobrú vec a postaviť sa v električke ,,tehotnej pani" nech si sadne... ešte s takým úsmevom som jej čumela na bruško a s dobrým pocitom som sa šla postaviť a ona mi na to odmerane, že vstávať nemusím a že tehotná nie je
ale tak trapasy každý deň typu zakopnutie pred ľuďmi pozdravenie sa starým susedom ,,ahoj" a mladým ,,dobrý deň" a podobne
Občas sa nejaký trapas stane, ale taký ako sa mi stal pred rokom na návšteve u jedných známych, na to sa tak ľahko zabudnúť nedá. Ako vždy keď idem na návštevu (alebo aj hocikde inde..do roboty, posedieť s kamošmi do podniku a podobne), vždy sa samozrejme pekne oblečiem, môj obľúbený štýl poznajú - čierne rifle + biele ponožky. No ako som tak prišiel k nim a vyzúvam sa, tak som zistil jednu veľmi zlú vec. Už v autobuse som mal taký divný pocit a u nich pri vyzúvaní mi bolo všetko jasné: na návštevu som sa vybral v zašívaných ponožkách, boli samozrejme čisté biele, ale jedna päta bola zašívaná a druhej zase vrch gumy. V tej chvíli ma to tak vytočilo, že som zahrešil "do piči vyjebanej" (sorry za ten výraz, ja inak nenadávam, ale toto ma tak vytočilo, že som výnimočne zanadával) , ale vyzeral som ako nejaký šupák, čo nemá na poriadne ponožky a pritom ich mám samozrejme plno. Ale čo teraz, čo ďalej, lebo už aj kamoš samozrejme vedel, čo sa deje. Ale akoby zázrakom našiel som v taške náhradné biele ponožky. Kamoš to samozrejme vzal športovo, asi by ho skôr prekvapilo, keby som nemal biele ponožky. Na tento trapas len tak ľahko nezabudnem. Ešte šťastie, že sa to nikto z jeho rodiny nedozvedel, stačí, že on videl ako si prezliekam na návšteve ponožky. > > >
@alba93 No tak na zasmiatie to veľmi nebolo , do piči, keď na návšteve zistím, že mám na piču ponožky. Sorry za tie výrazy, ale ešte teraz , keď si na to spomeniem a je to už asi rok a pol dozadu, tak je mi z toho zle. Najradšej by som sa vtedy niekde prepadol od hanby, do smiechu mi vtedy rozhodne nebolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dakto si vás blokne
potom odblokuje lebo dačo od vás potrebuje
potom keď je to vybavené tak si vás zas blokne
kek
Alebo raz som bola V antikvariate a spadlo mi asi 5 kníh za poličky, a ja som myslela, že som nenápadná, tak som sa tvárila, že ja nič. Potom prišiel predavač a že vám tu niečo spadlo? Ta samozrejme, ja nevinný ksicht, že 1 kniha, on odsunul poličku a tam 5
alebo keď som si našla terajšieho priateľa, ktorý ma dosť nezvyčajné meno a nejako som ho zabudla (počula som ho v plnom znení len raz inak furt prezývka) a raz som ho oslovila trošku skomolene... nadšený nebol
alebo raz som chcela urobiť dobrú vec a postaviť sa v električke ,,tehotnej pani" nech si sadne... ešte s takým úsmevom som jej čumela na bruško a s dobrým pocitom som sa šla postaviť a ona mi na to odmerane, že vstávať nemusím a že tehotná nie je
ale tak trapasy každý deň typu zakopnutie pred ľuďmi pozdravenie sa starým susedom ,,ahoj" a mladým ,,dobrý deň" a podobne
ale rada spomínam ako som v autobuse cestovala s holou riťou