S kamarátom sme raz boli v nákupnom centre, klasika milión ľudí. On si išiel kýchnuť, ale to bolo také hlasné kýchnutie, že teta vedľa nás poskočila a povedala mužovi, že si myslela, že to je nejaký pes.
@lakero mne sa stalo že som si pomýlila mužské WC so ženskými... Lebo som išla niečo podať na výšku....a ja ze konečne WC... A potom keď som vstúpila ze asi spojené WC aj pre mužov aaj pre ženy... A neskôr keď som šla z WC.. Som pozrela na dvere a WC muži
prvý deň v práci som chcel vôjsť do fajčiarskej miestnosti do ktorej bolo vidieť cez také krásne "okno" dlhé až po zem široké asi meter. Samozrejme môj mozog vyhodnotil že to je vchod nakoľko sklo bolo krásne priehľadné a rezkým krokom som doň vošiel.. našťastie ma iba odrazilo a nerozbilo sa. Aspoň som pobavil ľudí na cigaretke no
Mna sa nedavno pan v mhd na stanici pytal ci ide bus v ktorom sme boli k centralu a ja ze nie do petrzalky a on tak vahal no a zacali uz "zvonit" dvere a jak som mu chcela povedat ze musi ist von na iny bus tak zo mna vyletelo len take "von" v uplne nevhodnom tone jak keby som to hovorila psovi. Akoze asi to neznie trapne ked to takto pisem, ale keby ma niekto pocul tak by pochapal asi ani keby sa teraz snazim by som to nepovedala takym hroznym tonom ako v tej situacii
Ani nie tak trapas, ale hrozne som bol na seba kvôli tomu nasraný.
Bol som tento týždeň na poliklinike u svojej kožnej lekárky a asi na piatom poschodí ma zastavil veľmi starý pán o paličke a chcel vedieť, kde je ušné (pán bol na správnom poschodí, len asi nevedel čo znamená skratka ORL na dverách).
A ostal som taký prekvapený a v strese z toho, že niekto odo mňa niečo chce, že v tom momente som zabudol všetko aj to jak sa volám a hlavne aj to, že ORL je ušné. Tak ja debil som mu povedal, že to je v úplne inom pavilóne a chudák dedko, ktorý ledva kráčal o paličke milo poďakoval a pomaly sa pobral na dlhú a zbytočnú cestu do pavilónu kam som ho ja poslal. A až keď som došiel ku kožnej som si uvedomil, čo som dopekla spravil - ten chudák dedko, ktorý nevládal a ledva sa hýbal, sa kvôli mne túla po obrovskej nemocnici a ešte som ho poslal aj úplne dakde bohviekam.
raz som v nákupnom centre vychádzal s taškami a nechtiac som zakopol o vychádzkovú palicu a videl som len ako osoba padá na zem tak som sa snažil rýchlo chytať a zároveň sa hlasno ospravedlňoval a nakoniec som zistil že je to figurína najhoršie na tom bolo to, že to videlo mnoho ľudí a začali sa všetci rehotať
alebo raz v autobuse som si chcel odfotiť jedného typka nenápadne lebo bol dobre oblečený, tak som si ho veselo fotil až som zistil, že sa na mňa pozerá a mal som zapnutý blesk
Keď chodím fajčiť tak mi pravidelne treba srať. Musím proste prerušiť cigu a bežať na hajzel. Ale raz nie. Raz som si povedal že to proste zvladnem A tak fajčím fajčím, tancujem pri tom ritnú makarenu až v trištvrte cigy som proste musel sadnúť na zem. Sediac som tancoval ďalej, lebo to hovno nie a nie zaliesť naspať, tak už som to konečne dofajčil ale najhoršie bolo, že to hovno bolo proste z zaprete hlavou o zem ako som na nej sedel, takže keď som sa postavil mal som asi tak tri sekundy kym sa pohne dalej. Už som bol na záchode a sťahoval gate, keď to proste zo mňa v polosede s polostiahnutými gaťami vytrysklo. Polka záchoda od hoven, gate osrate aj z vonka. Tak som to ich rovno namocil v hajzli a vyutieral to nimi s obsratou ritou-. Potom som sa osprchoval, osprchoval gate od hoven a všetky tie sračky spláchol dole odpadom. Ale niekedy sa bojim ze keď sa tak správne zapchá vyplaví mi to hovno pri sprchovaní naspať do vane.
Raz som bola v škole na wc a netuším, čo sa stalo, ale keď som z wcka otvárala dvere, šli veľmi ľahko, akoby boli po celý čas otvorené. Zľakla som sa, že či som retardováná alebo čo, keď som ich zabudla zatvoriť.
Ale snažila som sa tváriť že akože nič. Pri umyvadlach boli take dievčatá a tvárili sa divne. Doteraz neviem, čo sa stalo, a ako som mohla byť taká šikovná a nevšimnúť si, že som si do kabinky nezatvorila dvere, ale asi som bola vtedy mimo. Každopádne, asi som cikala s pootvorenymi dverami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Bol som tento týždeň na poliklinike u svojej kožnej lekárky a asi na piatom poschodí ma zastavil veľmi starý pán o paličke a chcel vedieť, kde je ušné (pán bol na správnom poschodí, len asi nevedel čo znamená skratka ORL na dverách).
A ostal som taký prekvapený a v strese z toho, že niekto odo mňa niečo chce, že v tom momente som zabudol všetko aj to jak sa volám a hlavne aj to, že ORL je ušné. Tak ja debil som mu povedal, že to je v úplne inom pavilóne a chudák dedko, ktorý ledva kráčal o paličke milo poďakoval a pomaly sa pobral na dlhú a zbytočnú cestu do pavilónu kam som ho ja poslal. A až keď som došiel ku kožnej som si uvedomil, čo som dopekla spravil - ten chudák dedko, ktorý nevládal a ledva sa hýbal, sa kvôli mne túla po obrovskej nemocnici a ešte som ho poslal aj úplne dakde bohviekam.
raz som v nákupnom centre vychádzal s taškami a nechtiac som zakopol o vychádzkovú palicu a videl som len ako osoba padá na zem tak som sa snažil rýchlo chytať a zároveň sa hlasno ospravedlňoval a nakoniec som zistil že je to figurína najhoršie na tom bolo to, že to videlo mnoho ľudí a začali sa všetci rehotať
alebo raz v autobuse som si chcel odfotiť jedného typka nenápadne lebo bol dobre oblečený, tak som si ho veselo fotil až som zistil, že sa na mňa pozerá a mal som zapnutý blesk
Ale snažila som sa tváriť že akože nič. Pri umyvadlach boli take dievčatá a tvárili sa divne. Doteraz neviem, čo sa stalo, a ako som mohla byť taká šikovná a nevšimnúť si, že som si do kabinky nezatvorila dvere, ale asi som bola vtedy mimo. Každopádne, asi som cikala s pootvorenymi dverami.