isla som zo sietkou plnou nakupu od pokladne a ta skurvena sietka sa roztrhla a vsetky veci, hlavne paradajsky, male ale cenovo velke sa mi rozsypali po celom tescu...... super pocit ked viete ze ludia po vas kukaju ako s odrastenymi gelovymi nechtami s dlzkou asi 520cm zbierate veci zo zeme
Šla som po nástupišti plnom ľudí, a keďže moje čaptavé nohy to nezvládli vyvalila som sa na zem.. Aj som sa chcela zdvihnúť, ale nemohla som sa prestať smiať. Hanba na tri zimy.
hmm na skole mame asi 3vchody a jednym zadnym sa chodi na nultu a tak fajne vonku pred tymi dverami všetci fajčili a ja som nadrbala do zatvorenych dveri ..niee vôbec si ma všetci nevšimli
Kamarátka kráčala pičovsky, proste vrtela zadkom, chápete, v rámci srandy A ja som išla za ňou jak retardovaná...ako to vysvetliť? Skúšali ste už niekedy chodiť bez ohnutia kolien? No tak to Je to strašná sranda! A ako si kráčame pred nami učiteľský zbor
Ale tak toto je oproti niektorým slabý odvar(ako že som skákala do bazéna, vyzliekla sa mi podprsenka a ja som si to všimla až keď som si odkráčala na deku? ) Ale bolo ich viac samozrejme
Včera som bola na predvolebnej kampani a predtým boli na poschodí chvály a ako som odchádzala dole, šmykla som sa na koberci a takmer som spadla - hneď som zrýchlila krok
ked som bola mladšia,tak ma zjebalo zo schodov v kostole,rozbila som si svoje miniatúrne okuliariky a začala revať na celý kostol a včera som cestou vlakou do žiliny a nešli mi otvoriť dvere tak som do nich kopla celou silou a ked sa konečne otvorili tak som zrevala všetky nadávky čo ma napadli a skoro som pritom nejakej 90-ročnej babičke rozkopala xicht
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale tak toto je oproti niektorým slabý odvar(ako že som skákala do bazéna, vyzliekla sa mi podprsenka a ja som si to všimla až keď som si odkráčala na deku? ) Ale bolo ich viac samozrejme