jj trápia.. a myslím, že je to snáď normálne.. keď už ma niekto pred niekým ohovára, alebo niečo šíri, asi k nemu nejaký ten vzťah mám, proste nie sme úplne cudzí, takže je jasné že ma to trápi.. a cudzí človek snáď o mne nebude nič šíriť
neviem. vzhľadom na to, že ak by sa u nás na dedine vydávala nejaká lokálna obdoba plusky, bola by som zajtra ráno na titulke a to som nič nespravila, len existujem.. a asi nie, netrápia. pretože ľudia budú vždy ohovárať a šíriť klebety. je to ľahšie, ako si zistiť vlastné info a spraviť vlastný názor. skôr sa na nich dobre bavím.
keď mi niečo povie niekto blízky, tak hej. Ale keď mi to povie dajaká pička pod fake nickom čo pozná každý môj status a komentár pod každou fotkou ...bitch please
@hawaitypek ... Ja som nato prišla už veľmi dávno ale nepociťujem voľajakú potrebu sa im vtierať, preto mámfpiči niekedy aj kamarátov.. našťastie oni ma chápu
@h8u cudzí človek nebude šíriť? to by si sa divila
inak mne je celé ohováranie u riti.
a väčšinu vecí toho, čo sa o mne šíri, viem, dosť sa na tom bavím a niekedy to ešte aj podporujem
a ak vôbec niekto trávi svoj čas rozoberaním mňa, tak si hovorím, že dotyčný asi fakt musí mať zaujímavý život, keď sa baví tým,. že ohovára niekoho, o koho sa tak momentálne obtrel na ulici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a od ostatných?
celý život by som sa trápil keby som si mal takéto veci brať k srdcu
tak "kamaráti" ktorí ohovárajú nespadajú u mňa to tej skupiny "dobrí kamaráti" ale do "mámvásfpiči" skupiny
No ale na to musíš prísť sama kto ti chce kritikou dobre a kto ti len závidí
zatial to neprekrocilo hranicu zeby som niekomu prijebala cez hubu
inak mne je celé ohováranie u riti.
a väčšinu vecí toho, čo sa o mne šíri, viem, dosť sa na tom bavím a niekedy to ešte aj podporujem
a ak vôbec niekto trávi svoj čas rozoberaním mňa, tak si hovorím, že dotyčný asi fakt musí mať zaujímavý život, keď sa baví tým,. že ohovára niekoho, o koho sa tak momentálne obtrel na ulici.