tak to toto sa mi deje ked sa nudim,,traposim................................................ale teraz k veci,,zazili ste niekedy taky trapas,ktory si doteraz pametate???
že nejaký trapas,,jako ja si pamatám skoro každý,,šak na také veci sa nedá zabudnúť,,ale taký brutálny,,na ktorom sa teraz ale smejem je ked som išla zo školy domov do šatne a mala som v rukách tašky a ešte aj na chrbte a kámoška ma potkala a na celej chodbe som sa rozpleštila jak taká žaba,,jako to bolo brutálne,,a ešte som v buse zistila že som si rozbila celé koleno ,,ale šak sranda musí byť
plno ich bolo a este urcite bude ale treba to brat s usmevom...
taky jeden trapas sa mi stal minulu jar ked sme ukoncili skusky tak ako kruzok sme sa isli opit a stretla som tam nasho profaka a opila som seba aj jeho pod obraz bozi a rozpravala som mu ehm ehm strasne veci rofl
aj mna takaato diskusia napadla ale keby ju založim ja mi ju zrušia
inaač sa hnewam že dotyčny/a opakuje moj style pisania
ale k teme..stal sa mi trapas nedawno ked sme s kamošku cwičili diwadlo na literaturu s plišakmi a šli sme wen s morčatami a pritom pisali scenar a hrali s plišakmi a došli k nam taki emači a sadli si pri nas a pozerali sa ako trapošime..ehmmm to bola wete jaka hamba...
strasne vela trapasov mam... viem ze ich je vela, ale nikdy si na ziadny nespomeniem... vlastne teraz si spominam, ako ked som isla na obed som sa zjebala na schodoch... a odsotila zadkom chalana za mnou..
Mne sa zase stalo, že som sa v prplnenom buse zachytila o kabelku jednej pani. A keď som vystupovala tak som jej kabelku tahala za sebou. A tá pani kričala ako o dušu, že kradnem. Celý autobus sa po mne pozeral a ja by som sa najradšej pod zem prepadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no a tych trapasov bolo teda dost.......
Asi pred rokom som nabehol rano do autobusu a miesto listka som si od vodica vypytal LM-ky cervene desiny
taky jeden trapas sa mi stal minulu jar ked sme ukoncili skusky tak ako kruzok sme sa isli opit a stretla som tam nasho profaka a opila som seba aj jeho pod obraz bozi a rozpravala som mu ehm ehm strasne veci rofl
aj mna takaato diskusia napadla ale keby ju založim ja mi ju zrušia
inaač sa hnewam že dotyčny/a opakuje moj style pisania
ale k teme..stal sa mi trapas nedawno ked sme s kamošku cwičili diwadlo na literaturu s plišakmi a šli sme wen s morčatami a pritom pisali scenar a hrali s plišakmi a došli k nam taki emači a sadli si pri nas a pozerali sa ako trapošime..ehmmm to bola wete jaka hamba...
no a k teme, ja lietam furt v trapasoch a no...kazdy den sa volaco stane...
ty si k°k°t s velkym K este raz budes nadavat mojej frajerke..
Si nedovoluj hej? ona ti nič nespravila tak čuč
inak to si este az taky trapas nemala..
ked sa toto stane...
potom uz mozem zomriet.
Vies co ked sa chces hadat napis TS nechcem nicit ludom fora nadavkami
predstavte si moju situáciu. Bývam v centre mesta. to znamená, že VKUSE u nás niekto spí....
kámošky, priatel, kamaráti...
A teraz si predstavte , že ked som v polospánku rozprávam nezmysly... ale neuveritelné nezmysly.
Ale večšinou su tie nezmyslz niekomu adresované.
A niekedy sa stane, že sa v noci zobudím a vedla mna na roztiahnutom gauči proste niekto leží...
a ja začnem kecať. V tom sa osoba na mna pozrie a ja zistím, že tam leží moja spolužiačka nie prietal, alebo naopak...
Ja fakt nechcem zachádzať do detajlov, ale je to asi moj največší problém