neda sa nejako vypnut ta fialova debilina co mi vzdy naskoci na Mojom birdzi? nieco ku dnu matiek ci co...ked to zavriem, o chvilu sa to zase objavi..uz mi to lezie na nervy
Ja už mám niekedy strach niečo otovriť, alebo si prečítať, lebo všade je len samá reklama... a pritom keď niečo potrebujem, tak si to nájdem a nepotrebujem k tomu vtieravé reklamy...
@66janica6 Ja neviem aký prehliadač používaš Ja mám Safari a som spokojný. Žiadna faking reklama, ani vyskakujúce okná Ale tak myslím, že by pomohlo, keby si sa neodhlasovala Ak to teda robíš a neodhlási ťa samo
nepoznam prehliadac, ktory nema (nejaku svoju obdobu) adblock-u... proste staci sa ho naucit pouzivat... ja som na birdzi nevidel reklamu ani nepamatam (a ked je takto otravna, tak chyba adminov, ze otravnu reklamu predavaju)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
asi som zase napisala blbost :/
nevadí mi..
@zajko30
@66janica6 Ja neviem aký prehliadač používaš Ja mám Safari a som spokojný. Žiadna faking reklama, ani vyskakujúce okná Ale tak myslím, že by pomohlo, keby si sa neodhlasovala Ak to teda robíš a neodhlási ťa samo