Včera sme mali mať po škole cvičenia zo SJ.samozrejme štrajk,nikto neprišiel,načo by aj chodil, keď z toho nič nemá(minule nám hovorila, že matrac je nespisovne slovo,a keď sme sa pýtali ako sa povie spisovne,povedala ze musíme isť ďalej, lebo nestihneme
Dobre vam tach mecheche nech vam len da tie neospravedlnene. A samozrejme, ze sa neda nieco neda len tak odhlasit to ma pravdu Len si trpte. vsak za chvilku mate monitor. Ja si pamatam, ze som mal civecenia s matematiky a chodil som tam velmy rad
tie neospravedlnené hodiny si zaslúžite. Mali ste tam byť a neboli ste. Váš problém. Konečne sa milé detičky naučte, že svet nefunguje podľa vašich predstáv a občas sa treba aj prispôsobiť.
no vidis napriklad ja ta zdrbem tiez, lebo aj ja som minuly rok chodila na cvicenia a samozrejme boli super. podla mna je to velmi dobre, ved si predstav ze by si si to vsetko mala opakovat doma a ( aj tak neverim ze by si to urobila... ) zalezi aj od ucitelky co vas tie cvicenia uci ale vy by ste jej mali byt vdacni ze s vami tie cvicenia je ochotna mat a nevysere sa na vas, ako to niektori ucitlia robia. raz jej budes vdacna ked napises monitor
prečo som nemala nikdy tú guráž odísť z povinných cvičení?
lebo nie som sprostá!
tak keď ste tam mali byť, tak tam do prdele budem. keď ste takí múdri, mali ste tam ostať a niečo pani učiteľku naučiť, nech sa vám aspoň trochu vyrovná ale nie: teraz je ona zlá a vy ukrivdení.
všetci sme tak vyspelí, ale keď sa stane niečo za čo máme niesť zodpovednosť, tak to hádžme na iných.
Ježiš tak ti treba... všetko zvaľujete na učiteľku pričom si za to môžte sami? ako toto nepochopím... a keď sa raz prihlásim tak tam aj chodím... teda neviem ako to chodí u vás ale u normálnych ľudí to tak zvyčajne je a však nakoniec na to doplatíte vy keď nebudete vedieť monitor... čo by som ja dala za to aby sme dáky krúžok s cvičeniami mali....
mne nejde o tie neospravedlnene hodiny ale o blbu staru ucitelku,ktora nas nevie nic naucit lebo ani ona to nevie,ved bez ucebnice nepovie ani slovo.A nikdy nam nespomenula ze cvicenia su povinne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Radšej si mal chodiť na tie zo Slovenčiny
lebo nie som sprostá!
tak keď ste tam mali byť, tak tam do prdele budem. keď ste takí múdri, mali ste tam ostať a niečo pani učiteľku naučiť, nech sa vám aspoň trochu vyrovná ale nie: teraz je ona zlá a vy ukrivdení.
všetci sme tak vyspelí, ale keď sa stane niečo za čo máme niesť zodpovednosť, tak to hádžme na iných.
tam máte čo ste chceli
nam raz triedna celej triede dala neospravedlnenu cez prestavku, lebo uz bol koniec vyucovania a isli sme domov cize je uplna krava
alebo nam robi aj take, ze ked si zmysli, tak neuznava ospravedlnenky na dni, kt sme chybali