preco su niektore baby take trapne ze maju na FB nicky ako anicka len jeho slovakava, alebo miska lukaskova marienkova ci si zmenia priezvisko na priezvisko ich frajera?
sice mam iba 16 ale hanbim sa ze to pisu aj moje kamosky trapas
@aguri500 som dal ten nick co si pisal do gugla a vyhodilo to - » pokec.azet.sk/CmuQMimushka... Kokos foto jak z plagatu na planetu opic Najlepsi je aj tak ten comment toho gangsta z vychodu
no preklikla som si čo som tu našla a buď si podľa mňa strašne mimo, alebo ešte viac.. myslím že nám nejebe, jebe niekomu kto má ledva občiansky a fotí sa ako kurvička s desiatimi rokmi praxe a ešte sa diví že sa to niekomu nepáči a no a čo že je to trápne dávať si mená frajera.. radšej by som si dala meno frajera ako sa správať a vyzerať tak lacno ako ty
tiez poznam takych ludi ze maju meno napriklad sladka vianocka a obrazok neba na profilovke..aj tak si stale myslim ze je to ten lepsi pripad ako si TY!......a nechapem preco na birdzi rozoberaju vsetci facebook
Kazdopadne ju na pokeci uz mas, uz ju aj niekto nahral na imageshack, takze na nete uz bude pravdepodobne naveky (minimalne ju uz ma 10 uchylov v sukromnej zbierke).
Nechcem tu len bezcielne niekoho spicovat, tak takto:
Ta fotka, ktoru tam mas nieje esteticka, ani primerana tvojmu veku. Mozno teraz to neriesis a vdaka tej fotke sa citis mozno atraktivne (niezeby si tam bola atraktivna, ale uchylakov je dost) a zaujimavo, ale uvedom si, ze mozno niekto tuto fotku vytiahne raz tvojmu frajerovi, kamaratom, alebo rodicom pred nos a uz ti to nebude jedno (pretoze im to bude zrovna tak trapne, ako je teraz tebe trapne to, ake nicky maju tvoje kamaratky na facebooku). Ludia sa vyvijaju a menia, tvoje nazory sa budu formovat casom a to, ze ti to je teraz jedno nemusi znamenat, ze ti to bude jedno aj potom. Tento text bude mat asi taky efekt, ako hrach na stenu hadzat, ale skus sa nad tym zamysliet (z toho, ako pises to vyzera, ze mozno nebudes az taka hlupa aj napriek tej fotke). Neponizuj sa takto, je to pod uroven akejkolvek zeny. Niesi na erotickej zoznamke ani tu, ani na pokeci.
Kazdy sme v tvojom veku spravili preslapy a dufali sme, ze sa na ne zabudne...
@admin ziadam o odstranenie fotky z mojho prispevku cislo 19, vlozil som ju tam neuvazene, dakujem
@fleur1301 neurazilo ma to, pretoze to, ze som sem tu fotku nahral bolo pre mna v istom smere ubohe...mohol som sa nad to povzniest. Len som dufal, ze ked dievca uvidi, ze 40 ludi si mysli, ze je jej fotka nevhodna, otvori jej to oci a mozno sa nad tym zamysli...
...aj môj priateľ má moje meno v striedku....ale tak..je mi to fuk...príde mi to kaliforntrapošské u iných..ale od neho mi to príde milé..........nebudem mu to zakazovať, keď viem, že mi tak chce prejaviť náklonnosť ....už to jednoducho neriešim mier a lásku všetkým!!!
vyprávaš o trapnosti ale ty nie si trápna....teba mi je už skor luto že si ama seba nevážiš a hento robíš se sebu....ach jaj... teraz je v mode že keď niekoho príjmaju do roboty tak si kukaju jeho fotky na FB a tak....a keď ti nájdu tie tvoje? radšej sit o povymazavaj a radšej sa foť v kúpelke aj s hajzlom....to buje menej trapne...
@mm47 prosím?? rozosmial si ma, čo jej závidím? radšej budem mať svoju nadváhu a malé prsia, ako byť hentak vypatlaná, nech je chudá ako len chce.. a ktorý chlap by takúto lacnú chcel inak ako na sex (celkom sa tak očividne núka a robí zo seba objekt, aby bola obdivovaná), tak sa mu ozaj divím.. aj keď by mala dobrú dušičku, zabilo ju to ako sa prezentuje, podľa môjho názoru..
@mm47 ja takým ľuďom nemám čo závideť, pre mňa výzor nie je hodnota ktorú závidím.. samozrejme že občas si poviem že joj takú postavu, prsia, oči alebo vlasy alebo čo ja viem palce na nohách by som chcela, ale som so svojou nedokonalosťou spokojná, lebo to som ja
tak nepoviem možno odfotiť sa pre súkromné účely, vytlačiť to frajerovi na A2 a nalepiť mu to nad posteľ alebo niečo podobne šialené, čo by bolo proste len pre nich dvoch.. ale odfotiť sa tak a dať to na internet a chcieť aby ma pre to všetci obdivovali, tak z toho mi je na grcanie.. predstaviť si, že sa ja tak odfotím a dostanú sa k tomu moji rodičia alebo kto, tak sa hanbím ako pes aj za nich..
Ou tak s tými pokecovými fotkami to bolo kruté Tak jej treba, baba čo ide hovoriť o trápnosti a miesto podprsenky si dá opasok a capne to na profilovku Bože dievča rozosmiala si ma normálne
načo ti to je? takéto fotky? keď už sme tak pri tom to si si ani to ostatné "oblečenie" dávať nemusela, aj tak si tam vlastne nahá... mala by si trochu nad sebou porozmyšľať ..ide tu o teba, o tvoj život, celý si ho zbytočne zničíš
pri takých ľuďoch ako si ty, začínam odpočítavať tých 12 dní kedy konečne príde ten deň že nebudem spadať do tvojej vekovej kategórie pretože sa fakt za takýchto ľudí hanbím
Mimochodom k veci a k téme...prečo by to bolo trápne? Síce na Fb nemám žiadne také stredné meno, ale keď to uvidím u niekoho iného príde mi to milé, a myslím, že to toho dotyčného partnera poteší...
A nechápem čo to iní riešia... Radšej by som si dala najtrápnejšie meno na Fb ako foto kde by som mala mať roztiahnuté nohy ako k****
Na Facebook (opäť som naň po dlhej dobe zavítal) patrí vlastné meno a priezvisko. Myslím, že by to tak malo byť... to nie ako na Twitteri či MySpace... a už ani nevravím Pokec
@mimka194 Tak toto je FAIL ty tu chceš riešiť trapošiny že na FB maju také a také meno a sama máš na pokeci fotku ako največšia piča ? A ešte to zabíjaš tým že ony tu riešia pokec na Birdzi ? A ty prečo riešiš FB ? A aké tam maju mená ? Serieš si do huby.Sa uvedom! Ty sem radčej už nechod vráť sa na ten tvoj pokec pretože si iba obyčajná pokecová šlapka ktorá sa fotí ako piča o zradlo s opaskom a nohavičkách...
@19 inak neviem či si si všimol ale mne sa zdá že ten pravý (skoro) okraj na fotke je trošku zvlnený. Neviem či už to tak je naozaj alebo je to trošku upravená fotka nejako mi to tam nesedí, vyzerá to ako kúsok obkladačiek, ale možno to je nejaký záves ...?
tak ked sa naspet vratim k teme ....je to trapne podla mna,je to take cudne otrcnanie sa,pozri te sa mam frajera a strasne su lubenkame,o rok sa rozideme a meno aj vsetkych milion fotiek s nim si vamazem akoby ani neexistoval a nic sa cely rok rped tym nedialo,este aj z priatelov si ho vyhodim
@frxxx vidíš, meno na fb som si ešte kvôli chlapovi nezmenila, a fotky som nechala tak ako boli, že je to minulosť neznamená, že to nebolo alebo že to bolo zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
každopádne či fotka ako kurva alebo nick ako piča stále je to "trapas"
ja priezvisko radšej nemám
» pokec.azet.sk/cmuqmimushka/fo...
Vam nejebe? za toto sa inde banuje a ze urazat je tu zakazane...
@panpeterpan si obycajny uboziak
@mimka194 čo si pamätám tých rôznych pomocných a iných adminov bola to vždy len banda neschopných debilov
inak cool fotka
inak tvoje fotky sú mi známe, nemala si predtým nick terriq alebo tak nejak?
@tinka23 hovoríš mi z duše. A ešte si dovolí Peťovi nadávať do úbožiakov...ona...wtf?! :?
A inak ani ja nechápem moje trápne spolužiačky a pod.
A nechápem teba, čo riešiš ked aj ty si trápna ako vidno vyššie
» stream.imageshack.us/content.php?pag...
Kazdopadne ju na pokeci uz mas, uz ju aj niekto nahral na imageshack, takze na nete uz bude pravdepodobne naveky (minimalne ju uz ma 10 uchylov v sukromnej zbierke).
Nechcem tu len bezcielne niekoho spicovat, tak takto:
Ta fotka, ktoru tam mas nieje esteticka, ani primerana tvojmu veku. Mozno teraz to neriesis a vdaka tej fotke sa citis mozno atraktivne (niezeby si tam bola atraktivna, ale uchylakov je dost) a zaujimavo, ale uvedom si, ze mozno niekto tuto fotku vytiahne raz tvojmu frajerovi, kamaratom, alebo rodicom pred nos a uz ti to nebude jedno (pretoze im to bude zrovna tak trapne, ako je teraz tebe trapne to, ake nicky maju tvoje kamaratky na facebooku). Ludia sa vyvijaju a menia, tvoje nazory sa budu formovat casom a to, ze ti to je teraz jedno nemusi znamenat, ze ti to bude jedno aj potom. Tento text bude mat asi taky efekt, ako hrach na stenu hadzat, ale skus sa nad tym zamysliet (z toho, ako pises to vyzera, ze mozno nebudes az taka hlupa aj napriek tej fotke). Neponizuj sa takto, je to pod uroven akejkolvek zeny. Niesi na erotickej zoznamke ani tu, ani na pokeci.
Kazdy sme v tvojom veku spravili preslapy a dufali sme, ze sa na ne zabudne...
@admin ziadam o odstranenie fotky z mojho prispevku cislo 19, vlozil som ju tam neuvazene, dakujem
@fleur1301 neurazilo ma to, pretoze to, ze som sem tu fotku nahral bolo pre mna v istom smere ubohe...mohol som sa nad to povzniest. Len som dufal, ze ked dievca uvidi, ze 40 ludi si mysli, ze je jej fotka nevhodna, otvori jej to oci a mozno sa nad tym zamysli...
a k tým fotkám...myslím že je ešte trápnejšie dať si fotku ako štetka ako nejaké meno
Vystihol najviac a k téme "mená na FB" sme sa už vyjadrovať ďalej ani nemuseli
@19 Fotka roka, normálne Miss Už ťa len na dialnicu postaviť..
nevravim, ze ja som svata ale ludia by si mali uvedomovat, co robia a aky to bude mat neskor dopad...
A k @19 chova sa ako kurva ale 75% ludi co ju uraza to robi preto ze bud jej zavidia telo alebo ich sere ze taku nikdy nebudu mat.
Toto je zly priklad.
Nema ziadne vyrazne prednosti ...
tak nepoviem možno odfotiť sa pre súkromné účely, vytlačiť to frajerovi na A2 a nalepiť mu to nad posteľ alebo niečo podobne šialené, čo by bolo proste len pre nich dvoch.. ale odfotiť sa tak a dať to na internet a chcieť aby ma pre to všetci obdivovali, tak z toho mi je na grcanie.. predstaviť si, že sa ja tak odfotím a dostanú sa k tomu moji rodičia alebo kto, tak sa hanbím ako pes aj za nich..
Mimochodom k veci a k téme...prečo by to bolo trápne? Síce na Fb nemám žiadne také stredné meno, ale keď to uvidím u niekoho iného príde mi to milé, a myslím, že to toho dotyčného partnera poteší...
A nechápem čo to iní riešia... Radšej by som si dala najtrápnejšie meno na Fb ako foto kde by som mala mať roztiahnuté nohy ako k****
pretože mi to pride maximalne trapne ked niekto svoju "lasku" u´kazuje svojim menom na fb
Stačí, že viem, že ho JA milujem...
Nepotrebujem aby to videlo a vedelo 400 dalšich ludi
problémy v raji.