"Nechces si privyrobit prijemnym sposobom?" "Ja viem ze sa nepozname ale nezajdes so mnou na kavu?" "Som zakladatelom stranky XY ktoru followujes, nezajdeme na kavu/nechces si pisat?"
tu na birdzi bol voľakedy typek, čo pisal všetkým správu, že ci môže byť ich otrokom.... neviem, či niekto tento navrh prijal... ja som pre istotu neodpisoval
@antifunebracka Možno nie rozmaznaný, len si vedieť vypýtať. Môj napr. tiež mesačne odrobí cca tých 160 hodín, ale v čistom dostane podstatne viac ako 1000€ ako jediný z roboty, lebo sa nehanbil si vypýtať.
@antifunebracka tak... ale lepsie by sa ti robilo za liter v cistom
@warble ze to je malo? a bolo to v inom odvetvi jak robim a chcem robit. a hlavne viem, aku cenu ma moja robota(nie ta ponukana), cize si mozem pytat a ked ne, tak oni mozu hladat(nenajdu)...
@antifunebracka nie som rozmananý, mám 16 , som jedináčik a chodievam víkendy do roboty aby som od našich nemusel ťahať peniaze, popritom som žiakom veľmi ťažkej SŠ , musím sa vela učiť a ešte sa aj samovzdelávam aby som nemusel tvrdo pracovať a robiť za 900 e v hrubom, skôr ma štve že ľudia sú neschopní si vybojovať väčšie platy
@gothicpoethic@themickey A veď ja som si tiež pýtal výdy každý rok, keď som mal nárok na zvýšenie a vždy mi aj pridali, občas aj viac, ako som chcel, ale naposledy, keď som pýtal 100 brutto, tak ma vysmiali a vykopli @mezomus To hej, teraz idem do novej roboty za 950 netto tak drž palec
@antifunebracka Normálne výpoveď? zas môj má jednu výhodu a síce je si vedomý toho, že bez neho sa práce nepohnú, lebo vie také veci, ktoré zbytok partie neovláda. A je si toho vedomý aj šéf, takže polovička sa nebojí a šéf potichučky škrípe zubami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
No koniec
kokot tak to je ultra trapne, nic trapnejsie som necital asi este v zivote.
@warble ze to je malo? a bolo to v inom odvetvi jak robim a chcem robit. a hlavne viem, aku cenu ma moja robota(nie ta ponukana), cize si mozem pytat a ked ne, tak oni mozu hladat(nenajdu)...
@mezomus To hej, teraz idem do novej roboty za 950 netto tak drž palec