poznate niekto ten pocit , ked ste s babou/ s chalanom a neviete čo jej/mu povedať ? naozaj nechcem aby bolo trápne ticho , ale ja vacsinou vobec neviem o čom mám rozprávať :/ poradte niečo
trapne ticho som s mojim priatelom nikdy riešiť nemusela. . najlepšie je, ked ti už to ticho s nejakou osobou trapne nepride to nie je take ticho, ze si nemate čo povedať, ale take, ze si uzivate vzajomnu pritomnosť aj bez slov.
Ticho vobec nemusi byt trapne. Vlastne je vynimocnejsie ak s niekym vies mlcat ako ked sa s nim vies rozpravat... (i ked mi je jasne, ze takto nerozvinuto ta veta znie dost cudne
Začni nejaké zážitky alebo tak...ale niekedy je fajn keď je ticho. hlavne nenačni nič vecou: aké je dnes pekné počasie alebo pekná príroda, lebo tým to najviac dojebeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"poznate niekto ten pocit"
samozrejme, všetci. pochybujem že existuje jediný človek na svete čo by ho nikdy nezažil
fakt
veď čo som na piku aby som musel stále niečo mleť??