Neviem čo všetci na tej 18tke vidia...Vždy som si vravel že keď budem mať 18 tak už budem mať detstvo za sebou a budem už stary .Píšem si z 15tkou a ona ma považuje za pedofyla /či dačo podobné/ a 21ročná sa diví aký som na svoj vek vyspelý.Proste na
ja mam 19 a vobec sa na tolko necitim...n takych 16 sa citim a mama namna stale nadava ,ze sa mam spravat uz ako dospela lenze to jednoducho nejde ked sa nato necitim ja chcem byt sama sebou nie sa hrat na nejaku zenu ked niesom
ja mam za 2 mesiace 18, som zvedava, co to so mnou urobi ale tak tiez zastavam nazor, ze clovek sa nezmeni v den svojho narodenia...ked sa budes dospelym citit, vtedy nim aj si, vek je len sproste cislo...
Ja mam moju 18 17.11 uz 3 mesiace...cize.. v pohode. ozrala som sa jak pes, ale som taka ako predtým.. ja citim ludi co mi pisu okolo 30 ze su pedofily tak nvm ..
Ja vidim teda v 18tke ooooooobrovsky mezdnik uz si pomalicky zacnem skrtat dni v kalendari..
aaa to pre tieto dovody: od 18tky mozem normaalne pracovat (ziadne brigady za 30sk/hod. (!)a teda neprizivovat sa az tak velmi na rodicoch..neviem ako inym ale ja sa vzdy po lete citim ako totalny looser bo v lete mam brigadu a zijem (okrem ubytovania a ranajok) zo svojich..a takto si musimpytat od rodicov co uz nechcem
hmm dalsi dovod..? tak klasicky-pivko aj v lepsej krcme nooo a to je asi vsetko aaale pre mne to je mooc dolezite
to hej...jedna moja kamoska stale toci len o tom ze kedy bude mat konecne 18...a ja rozmyslam o svojej...budem moct pit ale ved je ani nepijem, nefajcim, budem akurat tak plne zodpovedna a to ma nelaka ja svoju 18tku vidim ako uz dost vysoky vek dufam ze nepride tak skoro
suhlasim so zakladatelom fora... kazdy koho poznam sa nad 18 rozplyva,ale ja to dost nechapem...najradsej by som mala este medzi 15-18...citim sa tak akosi staro...ale v kazdom pripade si myslim,tak ako tu uz niekto pisal,ze kazdy ma tolko rokov,na kolko sa citi...proste nerieste ani tak fyzicky vek,radsej sa spravajte tak,ako sa prave citite (a v medziach zakona )...nezmenime to,tak nam neostava nc ine,iba sa s tym zmierit....
skor mi priprada ako paradox to,ze clovek do 18 tuzi byt starsim a dospelym a clovek po takej 25 tuzi byt mladsim a mladistvym clovek ako taky je tvor,ktory nie je nikdy spokojny a vzdy chce to,co ma ten druhy,aj ked si neskor uvedomi,ze mu to v podstate ani nebolo treba ku stastiu
Žiaľ, mnohí moji známi mi už niekoľkokrát dokázali,že to nie je pravda.
Nechcem mať 18.Cítim sa stále ešte ako decko a pripraviť sa na veci,ktoré sa po nej budú odo mňa očakávať, mi len nesmierne znásobujú apatiu voči tomuto veku.
no sak ten vodicak ! uz som na to cakal pekne dloho kym som si ho zacal robit. a este pekny dovod sa najebat a zabavit sa s kamaratmi ktorych som uz dlho nevidel a nebivam s nimi castoo
okey ludia....dnes mam tych "slavnych" 18 a nič prevratne...neosvietilo ma ani nič podobné.Proste som to stále ja.Len hold som prišiel o svoje najkrajšie roky života...s tym vodičákom.Na autoškolu chodim už od októbra čiže ak si to zrátate jazdím už skoro 3 mesiace /a to nespomínam že som jazdil od 16 /
A k tým kamarátom....dnes som si uvedomil koľko ich mám veľa ...ale fakticky...mobil mi vyzvana od rana
Ale vidieť v tom niečo pre mňa významnejšie?...to vôbec..jednoduché narodky ktoré oslávim ako každý rok....
ja svoj vek absolutne neberem do uvahy..akurat pri vybere pertnerky...tam je to nevyhnutnost...mam 19...a vypadam na 16...A co???!!!je mi aj tak dobre
a co sa tyka toho...ze clovek oslavuje 18ku...a co???...sak o rok ma aj tak 19..a aj tak si nemyslim ze ked mam napr 17roky a 364dni...ze je to ine ako mat 18...clovek nedospeje tym ze ma 18..a ani to neznamena ze je detstvo v prdeli...nex kazdy uzna za vhodne akym bude...hlavne nex je sam sebou...tym sa drzim aj ja!!!
ahojky.. mozem sa spytat preco sa citis na 70? tiez mam 18 a poznam ten pocit ked sa citis kadejako, ja sa vacsinou citim sama a bezmocna. niekedy mi je velmi lutostivo a niekedy sa neviem prestat smiat.je to take zvlastne obdobie ale mozno to bude aj mojou povahou ze si vsetko dost pripustam. no tiez som taka ze vidim v ludoch len do dobre a potom spadnem na "hubu"
cawky!...preco som sa v tom momente cítil na 70?Každý mi to vyhadzoval na oči ako keby to bola oslava mojej 70tky/dedo minule mal/ a postupne mi už začínaju dediská od vedľa vykať a je to také dosť blbé.Mám teraz už 18 a naši si myslia že sa mám podľa tho správať ale ja sa naschvál správam ako chcem - ako klasický teenager lebo dospely ešte hold nie som.Teraz som prekonal take blbe obdobie dačo ako opisuješ ty.Depka ako vyšitá ale dostal som sa z toho.A ktomu tvojmu.v posledných mesiacoch som sa už naučil odhadovať ľudí a dávam si bacha aby som sa nezblížil moc s niekým natoľko aby potom som spadol na "hubu"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aaa to pre tieto dovody: od 18tky mozem normaalne pracovat (ziadne brigady za 30sk/hod. (!)a teda neprizivovat sa az tak velmi na rodicoch..neviem ako inym ale ja sa vzdy po lete citim ako totalny looser bo v lete mam brigadu a zijem (okrem ubytovania a ranajok) zo svojich..a takto si musimpytat od rodicov co uz nechcem
hmm dalsi dovod..? tak klasicky-pivko aj v lepsej krcme nooo a to je asi vsetko aaale pre mne to je mooc dolezite
inak je 18 len taky lepsi dovod na oslavu iny hlbsi zmysel v tom nie je ..myslim
skor mi priprada ako paradox to,ze clovek do 18 tuzi byt starsim a dospelym a clovek po takej 25 tuzi byt mladsim a mladistvym clovek ako taky je tvor,ktory nie je nikdy spokojny a vzdy chce to,co ma ten druhy,aj ked si neskor uvedomi,ze mu to v podstate ani nebolo treba ku stastiu
budem mat obcanku a nevyhodia ma z baru...
a co sa zmenilo? na obcanke vypadam jak kokot, platim pokuty, a tak dalej.
a teraz zase cakat podobne sklamanie po 18?
Žiaľ, mnohí moji známi mi už niekoľkokrát dokázali,že to nie je pravda.
Nechcem mať 18.Cítim sa stále ešte ako decko a pripraviť sa na veci,ktoré sa po nej budú odo mňa očakávať, mi len nesmierne znásobujú apatiu voči tomuto veku.
A k tým kamarátom....dnes som si uvedomil koľko ich mám veľa ...ale fakticky...mobil mi vyzvana od rana
Ale vidieť v tom niečo pre mňa významnejšie?...to vôbec..jednoduché narodky ktoré oslávim ako každý rok....
a co sa tyka toho...ze clovek oslavuje 18ku...a co???...sak o rok ma aj tak 19..a aj tak si nemyslim ze ked mam napr 17roky a 364dni...ze je to ine ako mat 18...clovek nedospeje tym ze ma 18..a ani to neznamena ze je detstvo v prdeli...nex kazdy uzna za vhodne akym bude...hlavne nex je sam sebou...tym sa drzim aj ja!!!